Wpis z mikrobloga

@Kryspin013: heh... Jest o wiele mniejszy- mam spore łapska więc dla mnie to spora wada. Leciutki- wolę czuć coś w dłoni. Bardzo szybko rysuje się tylna obudowa- praktycznie od patrzenia. Wyprofilowanie przycisków to zart. Gajgi sa strasznie w---------e. Spusty? A komu potrzebne sa głębokie spusty? Kto to widział? Bumpery klikalne z obydwu stron? Nach- my w Big N nie potrzebujemy takich nowinek...

Mam wymieciać dalej?

• Odpowiedz
@dyzmund: źle przeczytałem twój komentarz. Myślałem, że pisałeś w odniesieniu do dual sense no i stawianie xklocowego pada nad pro padem od nintendo wcale nie czyni z niego jakiegoś d--------o kontrolera ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pady do xkloca są przeciętne. Dla mnie wręcz nawet niewygodne.

A co do pro controllerów to zgoda.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: No to polecam wypróbować elitkę. Mam już 2 rok i to był chyba jeden z najlepszych peryferyjnych zakupów od kilku lat. Serio- zajebisty padzik, a mam ich kilka i mam porównanie.
  • Odpowiedz
@dyzmund: Grywam raczej w platformówki więc zależy mi na dobrym krzyżaku. Elite tak średnio podchodzi pod to. Po za tym obecnie wolę pady od 8bitdo albo plejaka. W xklocach denerwuje mnie kształt pada i rozłożenie analogów.

Po za tym przez lata korzystania z tych padów to tam zawsze było coś z-----e: w x360 jak nie z-----y dpad to skrzypiące triggery, w xone s---------e było to, że pady nie działały po
  • Odpowiedz