Wpis z mikrobloga

@karmaisabitch: Kwaczula :-) tylko mało wpadałem na tą bajkę... Miała odrobinę strachu w sobie.

Uwielbiałem Super Baloo i jego samolot. Któregoś razu trafił mi się podobny w Kinder Niespodziance - byłem osrany ze szczęścia.

O nawet znalazłem ten samolot link . Wahadłowca też chyba miałem i jeszcze jakiś taki pasażerski... Co za rzeczy można sobie przypomnieć...
g.....o - @karmaisabitch: Kwaczula :-) tylko mało wpadałem na tą bajkę... Miała odrob...

źródło: comment_16250357216zAxRf46iM49OdtahX4Emt.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@karmaisabitch: mam wspomnienie z dzieciństwa, jak byłem nad morzem z rodzicami i na ręczniku obok był koleś co podkładał głos kaczuli a ja się hamowałem żeby się nie gapić ((oo))
  • Odpowiedz
@karmaisabitch: nadal jest tylko zależy czego oczekujesz - kreskówka trzyma poziom absurdu, żarty są tak samo głupkowate jak wtedy, a odbić się możesz tylko dlatego, że w pamięci sobie ją idealizowałeś. No i to nadal jest kreskówka dla dzieci, więc nie wymagaj zbyt wiele.

Za dzieciaka oglądałem wersję z TVP2, której nigdzie obecnie nie ma, a wersja z Boomerang mi się nie podoba, dlatego oberzałem w oryginale i nie żałuję.
  • Odpowiedz
@karmaisabitch: Nigdy nie oglądałem tej bajki ale kaczka towarzyszyła mi całe moje dzieciństwo

Kupiłem sobie zabawkę z 1989 która miałem od urodzenia (91 here) przez w #!$%@? lat. Mój ojciec ja znalazł w aucie które kupił zanim się urodziłem (fiat ritmo), niedawno sprawdziłem i to jest angielska zabawka właśnie z tej bajki I sobie kupiłem na ebayu. Identyczna jak miałem z roku 1989 xd oryginalna kaczka która miałem za malolata
DADIKUL - @karmaisabitch: Nigdy nie oglądałem tej bajki ale kaczka towarzyszyła mi ca...

źródło: comment_1625081435NMqi2mU95jhJslePfKRrZo.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz