Wpis z mikrobloga

Kupiłem sobie NFS Heat i tak jak myślałem, że Payback to było drewno w cholerę, to Heat przebija wszystko XD Grałem w Need for Speed z 2015 i było całkiem spoko, platynkę wbiłem na luziku na #ps4, ale im nowsza część, tym coraz większe g---o. Czy Hot Pursuit ten zremasterowany też jest takim drewnianym gównem, czy przyjemnie się w to gra?

#playstation #needforspeed
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@anonimowybagatelizator: Ja grając w te nowe Need for Speedy się zastanawiam co im się tam k---a w tym EA stało, że wychodzą takie średniaki?

Tyle lat i nie mogą zrobić gry, która by nawet dorównała Carbonowi nie mówiąc o U2 albo MW.
Zawsze muszą jakieś g---o wcisnąć do gry. Jak nie w 2015 dziwne miasto bez wejścia do centrum, bezsensowna integracja z multi i ten gimboklimat, to w Payback te karty i
  • Odpowiedz
@Masterpolska94: Remaster jak już, bo remake to zrobienie od nowa, od podstaw, więc wyobraź sobie U2 czy MW na silniku z Heat XDDD

ale to wynika z tego, że Hot Pursuit Remastered ma zmieniony silnik fizyki? XD Ja pierodlę :D
  • Odpowiedz
@anonimowybagatelizator jak tak długo czekałem na dobrego NFS że aż kupiłem forze horizon na Xboxa, dla mnie gra idealnie zapełniła tą niszę, dla mnie osobiście chyba najlepsze wyścigi jakie mi było dane grać, choć mówię z perspektywy raczej niedzielnego gracza tego gatunku.

Każda z części tej serii ulepsza fajne pomysły z poprzednich i dodaje nowe gdzie mam wrażenie, że z każdym kolejnym NFS to całkiem inny pomysł (i chyba nawet inny
  • Odpowiedz