Aktywne Wpisy
jmuhha +6
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 10-12k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Quear +15
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
#kiciochpyta #samochody #motoryzacja
Za taką cenę to cudów nie ma. Samochód w cenie złomu. Patrz na stan blacharki, czy nie ma dużych ognisk rdzy, dziur w podłodze, jak progi wyglądają itd. Jak silnik wygląda, czy nie ma dużych wycieków oleju i płynów.Jak silnik pracuję na zimno i ciepło.
@niebieskieniebo: katalizator wycięty reszta auta na handel jak w dobrym stanie.
W cenie do 5 tys i około to zawsze ryzyko jest, sam przerabiam eksploatację takiego wynalazka i jest ciekawie, ale po roku i kilku groźbach autko się ogarnęło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podbity przegląd nie jest żadnym wyznacznikiem. Znajomy ze stacji diagnostycznej za parę stówek podbijał przegląd bez samochodu. Każdy kombinuje jak może