Aktywne Wpisy
Coxex +362
Mam pewną znajomą, której strasznie nie lubię, przez której fałszywe oskarżenie zostałem przed świętami prawie zwolniony z pracy, więc nie będę ukrywał, że chciałbym się w jakiś sposób na niej zemścić.
Wiem o tym, że na #emigracja dla oszczędności pieniędzy z podatku wystąpiła z kościoła. Planuje jednak ślub kościelny w Polsce. Jest już data (wrzesień tego roku), sala itd..
Gdybym się dowiedział dokładnie co to za parafia (nie powinno być z tym
Wiem o tym, że na #emigracja dla oszczędności pieniędzy z podatku wystąpiła z kościoła. Planuje jednak ślub kościelny w Polsce. Jest już data (wrzesień tego roku), sala itd..
Gdybym się dowiedział dokładnie co to za parafia (nie powinno być z tym
ZenujacaDoomerka +10
Nie wiem czy ja mam poważne fiksacje na punkcie seksu i przez to manifestuje te sytuacje które mnie spotykają, ale zawsze jak z jakimś niebieskim dłużej rozmawiam/pisze to później wychodzi na to, że byłam cały czas traktowana jako potencjalna partnerka albo potencjalne ruchanie i uważam, że to bardzo przykre.
Zwłaszcza jak pisze z kimś z np grupy wsparcia a potem się dzieją takie kwiatki to już dla mnie w ogóle obrzydliwe.
#
Zwłaszcza jak pisze z kimś z np grupy wsparcia a potem się dzieją takie kwiatki to już dla mnie w ogóle obrzydliwe.
#
Komentarz usunięty przez moderatora
@hamuj_sie_hamuj_sie: Ale dlaczego się nie nadaje?
Owszem, ma sporo problemów natury mentalnej, ale nie jest upośledzony, podejmuje świadome decyzje i jeśli chce się z kimś związać niech się wiąże.
P.S. Chyba, że planują/będą planować dzieci. Wtedy odwołuję swoje słowa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli kobieta odrzucać wykopka, bo nie jest zaradny, do tego brzydki i niski to być źle. Ale jak wykopek naśmiewać się z kogoś innego, bo nie grzeszy urodą to #heheszki
Ma rentę, przyznał się do fas, więc jest spora szansa że jest upośledzony.
I tak, chce i planuje dzieci - to główny powód szukania kobiety i mówił o tym w serialu.
Żeby wiedzieć jak działa świat trzeba mieć IQ większe niż 80.
Niestety takie programy to współczesna forma cyrku gdzie pokazywali babe z wąsami
@hamuj_sie_hamuj_sie: okrutni
Komentarz usunięty przez moderatora
Widzisz kto tu jest tym złym w tej sytuacji? Ty jesteś. Idź teraz do swoich braci i poklepujcie się po plecach dalej. Od normalnych ludzi wara.
A Jareczek jest 100 razy normalniejszy i lepszy człowiek od wszystkich na #przegryw i #blackpill razem wziętych.
@one_man_army: bo? Dla mnie chłopak ma większy potencjał jako ojciec niż większość Polaków uczących swoich dzieci cwaniactwa i złodziejstwa.
- Jaruś nie ma mieszkania. Ma kawalerkę którą "wychodził u burmistrza", tam nie ma warunków na dzieci, szans na własny kąt dla dziecka. Szanse na zmianę mieszkania też pewnie nikłe.
- Upośledzenie to nie jest obelga, tylko określenie niepełnosprawności umysłowej. Jest naprawdę spora szansa że Jaruś ją ma, biorąc pod uwagę że jest na rencie, ma FAS o