Wpis z mikrobloga

@bachuxd: Kupowanie świnek? HA TFU. Tyle jest do adopcji.... Nie wspieram nie polecam nie pozdrawiam. A jak jeszcze kupiłeś tylko 1 i nie masz innych to robisz jej większą krzywdę. Oddaj ją komuś to się na tym zna co byś jeszcze większej jej krzywdy nie zrobił.

Możesz mi napisać że sie zesrałem ale sam mam 10 świnek morskich i wszystkie musiałem adoptować od takich pozerów którzy dla słodkiej świnki kupowali w
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@bobikufel: To ja z innej beczki. Bardzo często do małych zoologów ludzie zwyczajnie oddają za darmo zwierzęta bo nie mają jak ich hodować. Moja czarownica jakiś czas temu likwidując swoje akwarium oddała w #!$%@? dużego glonojada do zoologa za free, tylko po to żeby poszedł w lepsze ręce.

Z patelni to by się nim jedna osoba spokojnie najadła...
@bobikufel: Otóż nie tym razem. Może trochę brudno(schludnie, choć nasrane) i muszę sobie ogarnąć jakiś paśnik, bo mnie denerwuje to, że roznoszą te siano wszędzie i szybko im wysycha, a potem nie chcą go jeść. Ale miejsca mają dużo, jedzonko bardzo dobre, jeden samiec po kastracji (miałem dwa, jeden nie przeżył) i dwie młode samice.
Pobierz
źródło: comment_1624879170nNmiLtODFFVhtnloMfl7bN.jpg
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bachuxd: kup vetbeda, pod spodem pelet - genialne rozwiązanie, Świniaki zadowolone bo miękko dość łatwo się sprząta (odkurzacz) na długo wystarczy, w porównaniu do np. podkładów chłonnych czy trocin.