Aktywne Wpisy
JanLaguna +268
Ukraina skarży Polskę do Światowej Organizacji Handlu
Ukraina złożyła w poniedziałek skargi do Światowej Organizacji Handlu (WTO) na Polskę, Węgry i Słowację w związku z przedłużeniem przez te kraje embarga na ukraińskie produkty rolne - poinformowała ukraińska minister gospodarki Julia Swyrydenko w komunikacie.
Moim zdaniem to krótkowzroczna i skandaliczna decyzja Kijowa. W imię interesów oligarchów, Ukraińcy idą na gospodarcze starcie z Polską.
Tego już nie wytłumaczą żadne historie o "walce frakcji" w
Ukraina złożyła w poniedziałek skargi do Światowej Organizacji Handlu (WTO) na Polskę, Węgry i Słowację w związku z przedłużeniem przez te kraje embarga na ukraińskie produkty rolne - poinformowała ukraińska minister gospodarki Julia Swyrydenko w komunikacie.
Moim zdaniem to krótkowzroczna i skandaliczna decyzja Kijowa. W imię interesów oligarchów, Ukraińcy idą na gospodarcze starcie z Polską.
Tego już nie wytłumaczą żadne historie o "walce frakcji" w
saakaszi +321
1300 pelikanów wykopało "Trudne sprawy" z Ameryki. To co widzicie w tym znalezisku to tylko nagranie na potrzeby programu telewizyjnego/internetowego, dalsza część została ucięta. Wykopki myślą że to rzeczywistość.
https://wykop.pl/link/7215313/matka-do-nauczycielki-masz-uczyc-mojego-syna-historii-a-nie-zboczen
#neuropa #bekazprawakow #polska #lgbt #wykop #shitwykopsays #oswiadczenie #gorzkiezale
https://wykop.pl/link/7215313/matka-do-nauczycielki-masz-uczyc-mojego-syna-historii-a-nie-zboczen
#neuropa #bekazprawakow #polska #lgbt #wykop #shitwykopsays #oswiadczenie #gorzkiezale
@suqmadiq2ama: No nie bardzo skoro już 3 raz wstawiasz to na tag xD
@suqmadiq2ama: Ja tylko zauważam, że nie jesteś słowny a to godzi w twoją wiarygodność jako strony transakcji którą chcesz przeprowadzić.
@suqmadiq2ama: Czerwone podświetlenie nie pasuje mi do wystroju ścian.
@suqmadiq2ama: Nie obchodzi mnie twój kolor skóry. Ja jestem tolerancyjny. Oglądam też koszykówkę.
@suqmadiq2ama: Wyraźnie było pisane, że sobie zostawiasz to na #!$%@? mnie ten opel kolejny raz.
@suqmadiq2ama: Nie wiem ale jak mnie ktoś raz już oszukał to wiem, że nie warto
@mikorys: Że zostawi laptopa dla siebie.
@suqmadiq2ama: serio niby wolisz sprzedać 500 zł taniej lokalnie niż poświęcić 15 minut na zapakowanie przesyłki? coś tu śmierdzi (づ•﹏•)づ