@RecussDH: no brawo, wziął sobie pogadał z jakimiś gówniarami co 3 lata temu bawiły się lalkami. To jak w--------ć niepelnosprawnemu na wózku i się śmianie, że się go zaorało. Ja poglądy mam mocno konserwatywne, a nawet ja mógłbym wyjechać, że np. dwójka kochających się gejów nie może odwiedzić się w szpitalu czy muszą płacić podatek od darowizn czy od spadku (co nawet jest zgodne z konserwatyzmem - co państwu do
@tomszczyk: @ediz4: @Marekexp: ale czy wam się wydaje że nieumiejętność obrony "na żywca" własnych przekonań to tylko u lewicy występuje? XD Pamiętam ten wywiad z marszu równości z chyba Poznania albo okolic gdzie koleś spytany z jakimi postulatami marszu równości się nie zgadza odpowiedział "Nie i c--j bo pedały do gazu i tyle". K---a yikes. Tak jak w każdym dużym marszu albo manifestacji są osoby które
@ZbychuKompaktor skąd ten wniosek? Zapewne idą tam też ludzie, ktorzy potrafią powiedzieć to i owo. Odnoszę się do filmiku, który trochę mówi o części osób tam idących, zwłaszcza młodych wyhodowanych na social mediach
@tomszczyk: 95 procent ludzi tam idących potrafi powiedzieć to i owo, ale jeśli osoba nagrywają i montująca wywiady idzie tam tylko po to żeby poklepać po plecach swoją własną opinię to wrzuci do filmiku tylko to pozostałe 5 procent, zawsze tak jest, bez względu na to o którą stronę chodzi.
@RecussDH: żenada xD Wiadomo, że pytanie nieprzygotowanych ludzi w biegu zaoowcuje tym, że uda się pare takich ujęć zebrać, bo ludziom przed kamerą sięzacina czasem mózg. Sam bym pewnie zaczął wydawać z siebie małpie stękanie nie wiedząc co powiedzieć, mimo że na spokojnie jestem w stanie logicznie uzasadnić dlaczego nie ma równych praw dla osób LGBT, co jest z resztą taką oczywistością, że wstyd o to pytać. Totalnie załamuje mnie
@szybki_zuk: jaki damage control od lewicowców xDDDD przecież jakby zamiast dwóch lasek na marszu lgbt było dwóch narodowców na marszu niepodległości z podobnym zasobem słownictwa to byście ich zjedli w komentarzach
@el_nino123: typie zmniejsz ilość narkotyków xD Damage control to by był jakby to były jakieś obciążające statystyki albo wypowiedź mojego ulubionego polityka. To, że ktoś nagrał, że losowa osoba podczas marszu nie potrafiła składnie odpowiedzieć nie jest żadnym argumentem. Coś takiego można dosłownie na każdym marszu i w każdej grupie odwalić, bo 1. tak jak pisałem, to nie jest łatwe tak z zaskoczenia skłądnie
@el_nino123: w ogóle to przeleciałem teraz to nagranie, bo nawet nie chciało mi się oglądać (z powodów które podałem) i k---a xDDD To jest dosłownie 1 parka xDDDDD Ciekawe do ilu typ podchodził, żeby w końcu spotkać kogoś kogo zatka przed kamerą. A to nawet nie dowodzi tego, że te laski sa głupie, bo jest mnóstwo osób, które tak reagują, a na spokojnie potrafiłyby normalnie podyskutować. Pewnie większość wykopków, która
Dla mnie cała koncepcja walki o "równość" to absurd. Generalnie ludzie nigdy nie będą sobie równi, zawsze ktoś będzie inteligentniejszy, silniejszy, sprytniejszy od drugiego. Jeden urodzi się w bogatym domu, drugi w biednym. Dlatego Seba spod bloku jest tym kim jest, a profesor Politechniki tym kim jest.
@Lolenson1888: bo nie rozumiesz postulatów. Nie chodzi o to by wszyscy byli sobie równi (no k---a może jakimś skrajnym julkom z twittera chodzi),
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
#bekazlewactwa #bekaztwitterowychjulek
Tak jak w każdym dużym marszu albo manifestacji są osoby które
Totalnie załamuje mnie
przecież jakby zamiast dwóch lasek na marszu lgbt było dwóch narodowców na marszu niepodległości z podobnym zasobem słownictwa to byście ich zjedli w komentarzach
@el_nino123: typie zmniejsz ilość narkotyków xD Damage control to by był jakby to były jakieś obciążające statystyki albo wypowiedź mojego ulubionego polityka. To, że ktoś nagrał, że losowa osoba podczas marszu nie potrafiła składnie odpowiedzieć nie jest żadnym argumentem. Coś takiego można dosłownie na każdym marszu i w każdej grupie odwalić, bo 1. tak jak pisałem, to nie jest łatwe tak z zaskoczenia skłądnie
@Lolenson1888: bo nie rozumiesz postulatów. Nie chodzi o to by wszyscy byli sobie równi (no k---a może jakimś skrajnym julkom z twittera chodzi),