Wpis z mikrobloga

Moja teoria co do #camgirl i #przegryw jest prosta.
Tu nie chodzi o płacenie za pokazanie cycków, czyli to co można mieć za darmo.
Tutaj chodzi o zwykłą życzliwość, poczucie ciepła i swego rodzaju bliskości. Taki przegryw nie uświadczy w życiu dobrego słowa do niego.
Wszyscy są neutralni lub wrogo nastawieni. A taka camgirl jest dla niego miła i to działa podświadomie.
Przegryw wie, że to są kupione słowa ale to pomaga poczuć się lepiej.
Coś jak nadzieja, że ktoś tam jest komu na Tobie zależy.
To działa jak alko dla alkoholika.

Z drugiej strony, jak przegryw poczuje, że jesteś dla niego miły to zaczyna Cię atakować i #!$%@?ć się.
I pewnie dlatego ludzie gardzą przegrywami.
Jeśli jakiś przegryw mógłby się wypowiedzieć na ten temat byłoby super
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GG99: Nie wiem, ja przez życie jestem już tak uczulony na obłudę i fałszywe intencje, że chyba na mnie by to jednak nie podziałało, takie ciepłe słówko na kamerce znaczy się. Strzepał bym kapucyna i nara, bez teatralnego udawania.
  • Odpowiedz
@GG99: Jakby Ci to powiedzieć, moja sytuacja jest szczególna. Jestem chory na coś, co mocno skróciło moje życie, powiedzmy przynajmniej o jakieś 20 lat. Nie chcę podawać tu nazwy choroby bo jest dość rzadka i wolę pozostać anonimowy w internecie. Ale strach przed zmarnowaniem reszty życia i tym co będzie jakoś pcha mnie do przodu żeby korzystać z tego co mam teraz, póki jestem zdrowy. Dla mnie każdy rok jest
  • Odpowiedz
Nie wiem, ja przez życie jestem już tak uczulony na obłudę i fałszywe intencje, że chyba na mnie by to jednak nie podziałało, takie ciepłe słówko na kamerce znaczy się. Strzepał bym kapucyna i nara, bez teatralnego udawania.

@SawantyzmModeratora: I dlatego jesteś przegrywem.

Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś. Piszesz, że jesteś uczulony. Że obłuda itd. I w ostatnim zdaniu: Strzepałeś i nara. masz
  • Odpowiedz