Aktywne Wpisy
Adece +27
#korposwiat #pracbaza #pracait
Mam dzisiaj rozmowe o pracę po angielsku. Obsrany jestem.
Jakieś tipy? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam dzisiaj rozmowe o pracę po angielsku. Obsrany jestem.
Jakieś tipy? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Van-der-Ledre +102
Z tym Wołyniem to ciekawa sprawa. Nikt już nie chce pamiętać, czym był on spowodowany. A jego podwalinami było ciemiężenie Ukraińców przez Polską szlachtę przez wiele lat. Nastroje się psuły, psuły, aż wybuchły w kulminacji jako zbrodnia wołyńska. Co oczywiście było straszne i nigdy nie powinno się stać. Było to ludobójstwo i należy je jak najbardziej potępiać, podobnie jak i Banderę itd. Jednak to już było, minęło wiele wiele lat. Tamte pokolenia poumierały, dziś są nowe. Warto przypomnieć, że prawdziwym bandytyzmem wykazuje się kacapia, która niszczy polskie cmentarze, zaprzecza zbrodni katyńskiej, czy sam fjutin który na Polskę zwala odpowiedzialność za 2wś. Zachowanie Niemców też pozostawia wiele do życzenia, to oni rozpowszechnili pojęcie "polskie obozy zagłady", śmieją się z żądań o reparacje wojenne itd.
Rok do roku jest ten Wołyń wałkowany, tak trzeba uczcić pamięć ofiar, przypomnieć Ukrainie, że zrobili źle. Warto też powiedzieć, że sami Ukraińcy często nie wiedzą, że dla nas ich bohater narodowy bandera był zbrodniarzem. Dlatego trzeba edukować i uświadamiać. W zeszłym roku Andrzej Duda i Wołodymir Załęcki wspólnie uczcili pamięć ofiar zbrodni wołyńskiej. Prezydent Ukrainy nadał też wtedy Polakom specjalny status na terenie Ukrainy. A po skandalicznych słowach ambasadora w Niemczech, kwestionujących zbrodnię, odwołał go. Zresztą co roku Ukraińcy sprzątają cmentarze pomordowanych na Wołyniu.
https://www.wprost.pl/kraj/10777339/rocznica-rzezi-wolynskiej-nieoficjalnie-wazne-inicjatywy-zelenskiego-w-planach.html
Ukraina
Rok do roku jest ten Wołyń wałkowany, tak trzeba uczcić pamięć ofiar, przypomnieć Ukrainie, że zrobili źle. Warto też powiedzieć, że sami Ukraińcy często nie wiedzą, że dla nas ich bohater narodowy bandera był zbrodniarzem. Dlatego trzeba edukować i uświadamiać. W zeszłym roku Andrzej Duda i Wołodymir Załęcki wspólnie uczcili pamięć ofiar zbrodni wołyńskiej. Prezydent Ukrainy nadał też wtedy Polakom specjalny status na terenie Ukrainy. A po skandalicznych słowach ambasadora w Niemczech, kwestionujących zbrodnię, odwołał go. Zresztą co roku Ukraińcy sprzątają cmentarze pomordowanych na Wołyniu.
https://www.wprost.pl/kraj/10777339/rocznica-rzezi-wolynskiej-nieoficjalnie-wazne-inicjatywy-zelenskiego-w-planach.html
Ukraina
https://www.wykop.pl/link/6163063
Faceta wyrzucili z TEOLOGII (o to ma ból dupy do Polski, nie o np. brak małżeństw) i jest zdecydowanym przeciwnikiem aborcji. Nikt w środowisku LGBT w życiu o nim nie słyszał, co więcej, po jego pierwszej akcji wszyscy się od niego odcięli
https://queer.pl/news/204348/spolecznosc-lgbt-oburzona-spaleniem-flagi
Ale dla prawaków to nie ma żadnego znaczenia, aktywista LGBT. Mimo, że dla LGBT nic nie robi, a samo LGBT z nim walczy.
Szkoda strzępić ryja.
#neuropa #bekazprawakow #lgbt #urojeniaprawakoidalne
Żeby się kogoś wypierać to najpierw trzeba go znać XD
Tak się go wyparli, że aż go zgłosili do prokuratury. No ale dla prawackiej miernoty to wszystko jedno, bo gość się określił jako orędownik LGBT, więc elo.
Czyli możesz mieć poglądy Brauna, ale i tak jeżeli tylko odczuwasz (co się dzieje niezależnie od woli) pociąg do mężczyzn, to jesteś skrajnie lewicowy xDDDD
Homofoby to bardziej zwierzęta czy ameby?
@venividi Mówisz, że jak nie należy się do organizacji to już nie można być LGBT? A Ty do jakiej należysz?
Komentarz usunięty przez autora
@Fako: Kolejny raz nie rozumiesz prawaczku. Zakładam że jesteś gdzieś na etapie składania sylab w słowa, więc wyjaśnię.
To długie
To już do Twojego kolegi :)
@Fako: Wyciąłeś sobie fragment wypowiedzi w którym z Ciebie szydzę, a całe wyjaśnienie poniżej ominąłeś?
To takie prawackie ¯\_(ツ)_/¯
JA tak robiłem xD? Kiedy?
Jeśli biały rzekomy Polak katolik zrobi coś złego i będzie za to zgłoszony do prokuratury przez innych Polaków katolików to tym bardziej.
Co najmniej jednego ( ͡º ͜ʖ͡º)
I czy Ty jako osoba broniącą LGBT jesteś działaczem, że masz prawo wypowiadać się w ich imieniu?
Nie. Ale aktywiści LGBT to jak najbardziej działacze i członkowie wpisani na listy organizacji. To wynika z samej definicji słowa "aktywista".
No nie. Ale jeżeli wszystkie organizacje mówią, że jakaś organizacja jest zła, a ta organizacja nigdy nic nie robiła na rzecz LGBT, należy do niej jedna osoba, która LGBT ośmiesza i ma poglądy typu teologia z pieniędzy podatników i całkowity zakaz aborcji, to zapewne mają rację.
Tak samo można powiedzieć kto był żołnierzem