Aktywne Wpisy
Sweet-Jesus +292
Spuchaczu +34
Ja #!$%@? ciągle ta sama historia. Jak nie wyspa węży, albo babcia strąciła drona słoikiem i wytruła pierogami pół ruskiego batalionu, to teraz ukraincy opanowali 20 km jakiegoś stepu i zaś wielkie walenie konia na wykopie, bo ruscy nawet u siebie nie są pierwszą armią.
Tylko za chwilę ruscy znowu #!$%@?ą z powietrza pół jakiegoś ukrainskiego miasta i znowu będzie skamlenie że kacapskie czołgi będą pojutrze pod Lizboną, jak dziadek klozetowy nie
Tylko za chwilę ruscy znowu #!$%@?ą z powietrza pół jakiegoś ukrainskiego miasta i znowu będzie skamlenie że kacapskie czołgi będą pojutrze pod Lizboną, jak dziadek klozetowy nie
#pracbaza #januszex #januszebiznesu #powaznepytanie
@Niekumaty_: niestety nie jestem w stanie nagrywac sytuacji w ktorych mnie nie ma
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jest dobrym specjalistą i jak odchodziła to tylko oj jak bedziesz miec czas to wróć ( bo jeszcze studiuje i sie wymigala ). Wspolpracownicy to samo mordy wstrętne.
Wiec
Nie ma co się szarpać, bo żeby to udowodnić to trzeba mieć nagrania, świadków itp. Dlatego klasycznie - oprawca zostaje bez winy, a pracownik zmienia pracę