Wpis z mikrobloga

@M4A1Q123: fabularnie dużo też czerpie z całego uniwersum SCP, ba można całą grę w nim umieścić i będzie pasować.
Co do PCta to jak masz możliwość ustawienia na maxa grafiki z RT to dostajesz praktycznie tech demo co potrafi raytacing robić z odbiciami.
  • Odpowiedz
@AnimalMotherPL0: Grałem krótko po premierze na PC i było średnio ciekawie jeśli chodzi o wydajność. Na RTXie 2070 w 1080p na Ultra fpsy potrafiły zjechać do 40, ale później dodali DLSSa i już jest cut mjut malyna, bo różnicy w jakości nie widać, a z palcem w zadzie wyciąga teraz 80-90. Ogólnie klimat mocno odjechany. A żeby było ciekawiej to to ten sam świat co w Alan Wake i Quantum
  • Odpowiedz
@AnimalMotherPL0: Doceniam wpis, swietnie napisane, kawał dobrej roboty. Ja zostawiłem Control w zasadzie przy 10% gry z dwóch powodów - monotonność poziomów - znudziło mnie bieganie po korytarzach oraz strzelanie na padzie - jako były pecetowiec przegrałem mnóstwo czasu na różnych FPS-ach. Strzelanki na padzie to tak upośledzony temat, że po latach celowaniu myszą nie jestem w stanie tego ogarnąć.
  • Odpowiedz
@AnimalMotherPL0: Pamiętam jak się męczyłem z grą na Game Passie, ciągłe crashe do pulpitu i inne cuda na kiju. Pomogło mi dopiero wyłączenie game overlaya w Nvidia Experience i wyłączenie Image Sharpening w Nvidia Control Panel. Do końca nie wiem co, które z tych rzeczy powodowało problem, ale pomogło.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@XdareckiX: Nie ma żadnego sekretu. Najpierw pograj z asystą celowania, potem próbuj bez niej i tyle. Pierwsze gry najlepiej ogrywać w singlu, jak dobrze pamiętam zaczynałem od Coda 4 i też myślałem, że się nie przyzwyczaję. Ale się przyzwyczaiłem
  • Odpowiedz
@AnimalMotherPL0: grałem wiosną na ps4 bo dali w PS+. Gra bardzo fajna, doceniłem szczególnie opcje włączenia trybu poznawania fabuły co osłabiło mocno wrogów i pozwoliło chłonąć fabułę.
Chciałbym, żeby taki tryb był normą w grach.

Jedyny minus to fabuła, która tak do końca jak dla mnie sensu nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz