Aktywne Wpisy
Hopsa +24
Hejka,
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
źródło: photo-output
Pobierz
Selvanas +114
źródło: 1000013441
Pobierz

#dom #mieszkanie #majsterkowanie #woda #piec #budowlanka #hydraulika
Instalacja wodociàgowa ciep∏ej wody po-winna umo ̋liwiaç uzyskanie w punktachczerpalnych wody o temperaturze nie ni ̋-szej ni ̋ 55 °C i nie wy ̋szej ni ̋ 60 °C
Instalacja wodociàgowa ciep∏ej wody po-winna umo ̋liwiaç przeprowadzanie ciàg∏ejlub okresowej dezynfekcji metodà che-micznà lub fizycznà (w tym okresowe sto-sowanie metody dezynfekcji cieplnej), bezobni ̋ania trwa∏oÊci instalacji i zastosowa-nych w niej wyrobów. Do przeprowadzeniadezynfekcji cieplnej niezb ́dne jest zapew-nienie uzyskania w punktach czerpalnychtemperatury wody nie ni ̋szej ni ̋ 70 °
Komentarz usunięty przez autora