Aktywne Wpisy
Runaway28 +49
#przegryw Wiecie co jest najgorsze w fizycznej pracy? Nie to że sama w sobie jest fizyczna ( zależy też od stopnia jak bardzo ciężka nie jest), a to że po niej kompletnie nie chce się niczego, często jedyne na co mam ochote to cos obejrzeć polurkować tag i iść spać. Czasami próbuję coś robić nawet po ciężkim dniu w pracy, jakoś się rozwijać, jednak nie dam rady ani fizycznie ani psychicznie.( ͡
Udało mi się zdrzemnąć w pracy. Jeszcze dwie godziny i wracam do domku. Za godzinę otwierają cukiernie obok to kupię sobie paszteciki lub makaroniki na śniadanie. Chyba udało mi się znaleźć fajną prackę. Cieszę się, że moje orzeczenie o niepełnosprawności umożliwia mi taką ścieżkę zawodową.
#przegryw #jestemcieciem
#przegryw #jestemcieciem
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #modameska
@kezioezio: Przeszkadza innym. Ktoś za gościem chce też zobaczyć księdza a nic nie widzi, a jeszcze ten z przodu może tym kapeluszem szturchać innych(nawet nieumyślnie).
PS Jestem jednak świadom, że to pewnie nie te praktyczne względy o tym zadecydowały
@DoloremIpsum: Ty masz chyba coś z głową, jeśli nie potrafisz odróżnić ubioru eleganckiego od luźnego wyjścia na piwo. A z tym "urazić pani Ireny" to już odpłynęłaś totalnie.
@Sweet_acc_pr0sa: Skoro kobieta może nosić spódniczkę w lato i być uważana za elegancką to dlaczego facet nie może nosić krótkich spodni?
Nie muszą to być przecież spodenki dresowe czy na siłownie, ale jest wiele eleganckich modeli.
Zamiast walczyć z wciskaniem w przestarzałe normy to
"- Nie wypada, żeby dorosły mężczyzna czy nawet młodzieniec, chodził po ulicy w mieście w krótkich spodenkach. Jest to foux pas. W tej chwili panowie narzekają na gorąco i pozwalają sobie na krótkie spodenki. Tak, jakby ich charaktery nagle się osłabiły, bo nie są w stanie dla przyzwoitego wyglądu wytrzymać temperatur."
Komentarz usunięty przez autora
Nie no bez przesady przecież nie będę chodził po mieście między ludźmi nago, tak jak to robie w domu
Spacer po gorach to jest sport i tutaj ubior sportowy jest jak najbardziej wskazany.
Pewnie tutaj chodzi o ubior np. w pracy.
Wowczas krotkie portki sa slabe( nie dotyczy pracy fizycznej np. na dworze),ale juz na plazy- nie.
Jak jestes sam w domu czy np. pielegnujesz ogrod to tutaj chodzisz tak,zeby bylo Tobie wygodnie
@DoloremIpsum: a gdzie ja mam to niby przeczytać, skoro wkleiłaś screenshot 2-zdaniowego nagłówka? Miałem sobie sam wymyślić kontekst, czy jak?