Wpis z mikrobloga

Kwestia już tutaj padła, ale może warto ponowić, xD. Jak bardzo trzeba nic nie mieć i nic nie robić, żeby strugać tutaj benka do drastycznej burzy?
Ja rozumiem, że czasami fajnie sobie popatrzeć na deszcz, ale HEHE MATI, OBY JE***ŁO, UUUUU, no faktycznie, super, nie móc wyjść z domu cały dzień i patrzeć, jak ludziom niszczy piwnice i samochody, rozrywka stulecia, xD

#burza #warszawa
  • 24
  • Odpowiedz
prości ludzie tak mają, że zjawiska atmosferyczne są dla nich fascynujące i tajemnicze ¯_(ツ)_/¯

@Kernydz: o #!$%@? patrzcie jaki freethinker. To już nie można podziwiać burzy bo cie jakiś random skrytykuje? Co wg Ciebie w takim razie jest warte uwagi myślicielu?
  • Odpowiedz
@Warzywo: Mnie to też #!$%@?. Rozumiem podziwianie ekstremalnego zjawiska jak już się zdarzy, ale "hehe niech #!$%@?, mocniej, co tak słabo" mnie #!$%@?. Trzeba mieć chyba 7 lat i zerową świadomość konsekwencji takiej burzy.

Cieszyć się i chcieć, żeby #!$%@?ęło, bo ludziom zniszczy domy, samochody, ogrody, piwnice itd. No beka w #!$%@? Mati.
  • Odpowiedz
Jak bardzo trzeba nic nie mieć i nic nie robić

@Warzywo: to jest clou tematu xd nie wyobrażam sobie, żeby dorosła osoba mogła się jarać burzą. zjawisko atmosferyczne które jest niebezpieczne, zagraża ludziom i mieniu, a ci się jarają.

przecież to trzeba być przegrywem niewychodzącym z domu i nieposiadającym niczego, żeby burzę samą w sobie lubić.
  • Odpowiedz
@PeterGosling: XD typowy bolak XD stworzyłeś chochoła nazywając mnie myślicielem a teraz go obalasz mówiąc że jednak nie XD idz popatrz czy gdzieś deszcz nie pada albo wiatr nie wieje XD
  • Odpowiedz
@Kernydz: w swoim komentarzu użyłeś sformułowania "prości ludzie" jednocześnie budując narrację, że się od tego odcinasz jakbyś nw, wytykał plebs palcem. Może nie chciałeś nikogo urazić czy się wywyższać ale taki wydźwięk miało to co napisałeś i tak właśnie większość (patrz plusy) to odebrała. Nie pisz więc do gościa, że stworzył chochoła bo jego pytanie i tok rozumowania był naturalną koleją rzeczy. Niezależnie od twoich intencji też chciałbym się dowiedzieć
  • Odpowiedz
@JaTuNowy: ale przecież nie ma niczego złego w byciu prostym człowiekiem i tym, że kogoś fascynują błyskawice, więc nie widzę powodu żeby się tak unosić od razu.
  • Odpowiedz