Aktywne Wpisy

NaczelnyAgnostyk +20
Od 19minut mam urodziny (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
enron +144
Temat ostatnio tu przemknął, więc tak sobie tylko napiszę że wytrzymaliśmy z żoną już 20 latek razem (ʘ‿ʘ)
Wiem, żadne osiągnięcie - raczej piszę, bo wciąż mam w pamięci gdy mnie przyhamowało w drodze do ołtarza jak sobie uswiadomiłem "o kurde, to już teraz!" a myśl o jakiejkolwiek rocznicy była czymś wirtualnym. Gdyby mnie ktoś wtedy zapytał, jak sobie wyobrażam naszą 20. rocznicę, to bym stwierdził że ja nie wiem czy ludzie tyle żyją xD
Nic to, trzymajcie kciuki byśmy na wzór moich dziadków świętowali kiedyś 65. rocznicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wszystkim tu życzę, by
Wiem, żadne osiągnięcie - raczej piszę, bo wciąż mam w pamięci gdy mnie przyhamowało w drodze do ołtarza jak sobie uswiadomiłem "o kurde, to już teraz!" a myśl o jakiejkolwiek rocznicy była czymś wirtualnym. Gdyby mnie ktoś wtedy zapytał, jak sobie wyobrażam naszą 20. rocznicę, to bym stwierdził że ja nie wiem czy ludzie tyle żyją xD
Nic to, trzymajcie kciuki byśmy na wzór moich dziadków świętowali kiedyś 65. rocznicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wszystkim tu życzę, by
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Może ktoś powiedzieć czy taki sprzęt jest coś warty? Potrzebny do małego pokoju (bodajże 6x4), ewentualnie ciut większa kuchnia. Mieszkamy na poddaszu i wiadomo że grzeje tam niemiłosiernie. Wieczorem nawet na zewnątrz temperatura jest już w normie, a u Nas piekarnik. Teoretycznie pewnie byłaby możliwość montażu splita, ale to nie dość że problem bo trzeba znaleźć fachowca który to ogarnie, a druga sprawa z reguły takich upałów nie ma znowu aż tak dużo by się to kalkulowało. No i Nam to trzeba na już ( ͡° ͜ʖ ͡°) budżet teoretycznie nieograniczony, ale fajnie jakbym się w tych 2k zmieścił. #klimatyzacja #klimatyzator #kiciochpyta
@Mirkomil Tak sobie też myślę że jest mi to tak na prawdę potrzebne jedynie na godzinę czy dwie wieczorem żeby przed snem schłodzić trochę pokój, a przez dzień i tak w domu nikt nie siedzi ¯_(ツ)_/¯ split jednak będzie u mnie problematyczny w montażu ze względu na umiejscowienie. Wydaje mi się że ta przenośna w zupełności zaspokoi moje potrzeby pod warunkiem że faktycznie działa i chłodzi a nie tylko