Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
https://www.mediaexpert.pl/agd-male/do-domu/klimatyzatory-przenosne/klimatyzator-przenosny-whirlpool-pacw2900co

Może ktoś powiedzieć czy taki sprzęt jest coś warty? Potrzebny do małego pokoju (bodajże 6x4), ewentualnie ciut większa kuchnia. Mieszkamy na poddaszu i wiadomo że grzeje tam niemiłosiernie. Wieczorem nawet na zewnątrz temperatura jest już w normie, a u Nas piekarnik. Teoretycznie pewnie byłaby możliwość montażu splita, ale to nie dość że problem bo trzeba znaleźć fachowca który to ogarnie, a druga sprawa z reguły takich upałów nie ma znowu aż tak dużo by się to kalkulowało. No i Nam to trzeba na już ( ͡° ͜ʖ ͡°) budżet teoretycznie nieograniczony, ale fajnie jakbym się w tych 2k zmieścił. #klimatyzacja #klimatyzator #kiciochpyta
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Napewno pamiętaj że media expert są mistrzami wysokich cen. Przykładowo komputery "gamingowe" ( ( ͡º ͜ʖ͡º) ) kosztujące po 5 tysięcy da się złożyć za 2; uchwyt na telefon kosztujący na allegro 5 zl w media expert kosztuje 55 i to ten sam producent itp, kable standardowo 2 razy droższe. Osobiście brałbym splita.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@AnalnyRozbojnik
@Mirkomil Tak sobie też myślę że jest mi to tak na prawdę potrzebne jedynie na godzinę czy dwie wieczorem żeby przed snem schłodzić trochę pokój, a przez dzień i tak w domu nikt nie siedzi ¯_(ツ)_/¯ split jednak będzie u mnie problematyczny w montażu ze względu na umiejscowienie. Wydaje mi się że ta przenośna w zupełności zaspokoi moje potrzeby pod warunkiem że faktycznie działa i chłodzi a nie tylko
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@XNiemcu: każdy, kto nie ma klimy mówi, że mu nie potrzebna. KAŻDY, kto ma klimę zawsze pluje sobie w brodę, że zamontował ją sobie tak późno.
  • Odpowiedz