Wpis z mikrobloga

Hej Wykop, poważne pytanie

Czy jak przyjeżdżają do was goście albo koleżanka czy kolega to oddajecie im na noc własną sypialnie czy śpią na kanapie np. z funkcją spania ?

Do mojej różowej przyjechała koleżanka więc na noc oddała jej naszą sypialnie bo kanapa niby twarda a my jesteśmy do niej bardziej przyzwyczajeni.

Dla mnie to trochę dziwne bo ten pokój wydaje mi się miejscem prywatnym ale pytam was bo może to ja jestem jakiś zacofany.

#logikarozowychpaskow #pytanie
  • 165
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CptPePoo:
obie różowe są dziwne, ja za #!$%@? bym nie chciał spać w sypialni u kogoś, dla mnie to absurd.
Trochę jak bym. komuś dał używane gacie.
  • Odpowiedz
@fuechsinn: Nie mam pewności co tam było w komciu na jaki odpowiadałaś, ale no zakładam czy tam było jakies pytanie czy nie czujesz wstydu, że Twój gospodarz śpi w na szybko uwiniętym barłogu, albo czy nie jest wsyd spać samemu na podłodze jak ktoś przyjeżdża.
No głupio w #!$%@? to by mi raczej było Cię wyrzucać do jakiejś noclegowni na noc, a kimać na jakimś legowisku z kocy jest fajnie,
  • Odpowiedz
@Dutch: U mnie to jest też np bardziej tak, że jak kogoś do siebie zapraszam, to chcę mu zapewnić jak najlepsze warunki, a nie wywalać na karimatę, dlatego wolę odstąpić wyrko i zrobić se jakieś posłanie (wygodne swoją drogą, nie jestem masochistą).

A jak ktoś np jest przejazdem przez moje miasto i prosi mnie o przysługę żeby go przekimać to wtedy często takiemu gościowi po prostu szykuję eleganckie posłanko polowe
  • Odpowiedz