Aktywne Wpisy

sawes05 +493
Palacze papierosów to podludzie.
Milion razy zwracałem uwagę palącemu obok na balkonie sąsiadowi z ukrainy, żeby przestał jarać na balkonie, bo cały dym z jego fajka leci mi prosto do sypialni, a ten do mnie, że jak będzie palił, to zadzwoni żebym zamknął okno XD.
Jak ja was k---a nienawidzę.
Zamknij się jeden z drugim w domu, okna również i jaraj sobie, aż zrobi się siwo. Wtedy będziecie szczęśliwi.
Ha
Milion razy zwracałem uwagę palącemu obok na balkonie sąsiadowi z ukrainy, żeby przestał jarać na balkonie, bo cały dym z jego fajka leci mi prosto do sypialni, a ten do mnie, że jak będzie palił, to zadzwoni żebym zamknął okno XD.
Jak ja was k---a nienawidzę.
Zamknij się jeden z drugim w domu, okna również i jaraj sobie, aż zrobi się siwo. Wtedy będziecie szczęśliwi.
Ha

szynszyla2018 +92
Tutaj różowa która prowadziła hejterskim profil twierdzi że to takie tam heheszki i ogólnie to one były spoko a on je gnębił. A bagiety powiedziały żeby olać więc luz ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■ #mlawa #kryminalne
źródło: temp_file3393652859739956546
Pobierz

Ty to w ogóle oglądałeś? xD Przecież tutaj nie ma słowa o instynkcie macierzyńskim z puntu widzenia posiadania dziecka lub nie, tylko chodzi o kwestię zajmowania się nim przez matkę/ojca. Generalnie babka ma pełną rację tutaj, że oboje rodziców powinni się po równo zajmować dzieckiem, bo przecież oboje go chcieli. Jednak związku z #childfree i #antynatalizm to nie ma żadnego, bo nie jest tu w
Komentarz usunięty przez moderatora
Bzdurami są przytoczone z prac naukowych fragmenty, czy może książki specjalistów? xD Jeśli Twierdzisz że to wszystko bzdury to podaj kontrargumenty jakieś może, ale inne niż chłopski rozum ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Temat dzieci mnie kompletnie nie interesuje bo ich nie chcę i nie lubię, ale z ciekawości obejrzałem i Pani brzmi przekonująco, powołuje się na prace naukowe, czy konkretne pozycje napisane przez specjalistów. ¯\_(ツ)_/¯
Po pierwsze to per "prostaku" to możesz się zwracać do członków swojej rodziny, nie do mnie. Po drugie to
#czarnolisto i zgłoszenia poszły, siema (ʘ‿ʘ)
źródło: comment_1624177939w6Yv4Ts5oGSmFp03VpYPJJ.jpg
PobierzUtwierdzenie się we własnych przekonaniach, poznanie punktu widzenia ludzi podobnie myślących, i strony przeciwnej? IMO każda osoba powinna starać się weryfikować swoje przekonania i potrafić je uargumentować ¯\_(ツ)_/¯
Jako antynatalistyczny incel w szczęśliwym związku serdecznie Cię pozdrawiam
Jak dla mnie to bezsensowny argument, na zasadzie jak ktoś ma poglądy takie, a takie to nie powinien słuchać strony przeciwnej i posiadać argumentów za swoimi przekonaniami. Później masz takiego "krula" który bredzi 3 po 3 w tematach o których pojęcie ma znikome, a jego argumenty są zwyczajnie przestarzałe i nijak
Skąd wiesz, masz jakieś dane i statystyki na ten temat?