Aktywne Wpisy
Britney16 +6
Myślicie, że jak pisałam analizę finansową dino s.a. Na licencjacie to mogę napisać na magisterce analizę finansową innej spółki? Myslam o fame mma brzmi spoko i całkiem przyjemnie #pracalicencjacka #studbaza #magister #famemma #wychodzimyzprzegrywu #redpill #blackpill #logikaniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
Lukiak +7
Dziewczyna z neta z takiej grupki proponuje spotkanie. U niej. Ognisko. Granie na gitarze. Śpiewanie. A ja mieszkam niecała godzinę od niej. Każdy jedzie, nawet z drugiego końca Polski a ja wymyślam że jestem teraz za granicą na wakacjach. Btw nigdy nie byłem za granicą.
A wszystko przez aspołeczność, fobie społeczną i poczucie własnej wartości na poziomie -1745262728
Chryste jak ja się nienawidzę. WYJDZ DO LUDZI. Ta, jak ja już mam ścisk
A wszystko przez aspołeczność, fobie społeczną i poczucie własnej wartości na poziomie -1745262728
Chryste jak ja się nienawidzę. WYJDZ DO LUDZI. Ta, jak ja już mam ścisk
i dobrze że cię zablokował
Nieironiczne napisałeś o znajomym geju który nie popiera LGBT x #!$%@? de
@Smonk_Da_Wead:
Tolerancja motzno
Niestety nie można przedkładać własnych doświadczeń nad problemy innych, to poprostu nie działa w sferze psychicznej człowieka (która jest cholernie skomplikowana). Twoje "podejście do życia" - które może być słuszne i działać dla Ciebie, może nie działać dla kogokolwiek innego. Problemy i sytuację które je wywołują które uważasz za "trywialne" mogą być najważniejszymi wydarzeniami w życiu niektórych ludzi i generować problemy które koncza się w najgorszym wypadku samobójstwem.
Nie każdy
Może to będzie szok ale:
Tak, są milionerzy którzy mają wszystko, a mimo to mają depresję.
Nie, nie każdy bezdomny ma depresję.
Tu nie chodzi o twoja czy obiektywna ocenę sytuacji, ale tylko o to, jak dana osoba postrzega siebie, dlatego właśnie bezdomny może być szczęśliwszy od milionera.
Znowu to robisz i przedkładasz swoje doświadczenie "Im szybciej to zrozumiecie" nad uczucia innych. Mnie to nie rusza, ale wiem jak szkodliwe
Komentarz usunięty przez moderatora