Aktywne Wpisy
lunaexoriens +70
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#zwiazki #logikarozowychpaskow #randkujzwykopem
Jestem w świeżym związku z dziewczyną która leci na psychotropach, chodzi na terapię, tygodniowe humory to żywa sinusoida, raz jest super raz jest tragicznie. Niestety obrywam rykoszetem. Jest źle - pomagam, służę pomocną ręką. Potem jest chwila odtrącenia i to ja jestem fe i be. Potem jest zrozumienie błędów i powrót do normalności. Trochę to męczy. Z drugiej strony gżdżenie się jest fantastyczne.
Jestem w świeżym związku z dziewczyną która leci na psychotropach, chodzi na terapię, tygodniowe humory to żywa sinusoida, raz jest super raz jest tragicznie. Niestety obrywam rykoszetem. Jest źle - pomagam, służę pomocną ręką. Potem jest chwila odtrącenia i to ja jestem fe i be. Potem jest zrozumienie błędów i powrót do normalności. Trochę to męczy. Z drugiej strony gżdżenie się jest fantastyczne.
On September 17, 2013, CloudFlare received a DMCA copyright infringement complaint regarding:
//adres www
Below is the complaint we received:
Reporter's Name: Anastasia L...
Copyright Holder's Name: Anastasia L...
Reporter's Email Address: ...@gmail.com
Reporter's Address: ... Saint Petersburg RU
Reported URLs:
http://....jpg
Original Work: My photographs. They were never published by my on the Internet, but stolen from my personal computer.
We have provided the name of your hosting provider to the reporter. Additionally, we have forwarded this complaint to your hosting provider as well.
Regards,
CloudFlare Abuse