Aktywne Wpisy
robertx +405
GdzieJestBanan +39
Pytanie głównie do #rozowepaski, bo opinia niebieskich będzie pewnie jednoznaczna.
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
#samochody #motoryzacja
a co do ceny to przepłacone ale jest ich strasznie mało to mogą wystawiać takie ceny
ten 8,5k to raczej da tylko jakiś amator bo ogólnie praktycznie całą mechanikę można złożyć kupując jakiegoś zgnitego poloneza za grosze i przekładając części, z blacharką gorzej ale jak nie ma dziur to wszystko da się zrobić samemu i to nie jakimś wielkim kosztem także zrobienie auta na zicher nie będzie