Aktywne Wpisy
dziad_lesnyy +3
Siema wykopki. Mam do was pytanko. Mam ps4 może jakieś pół roku, jest to ogólnie pierwsza konsola jaka kupiłem w życiu, wcześniej byłem only PC i pojawia się problem apropo kontrolera. Jak przez całe życie gra się z pomocą klawiatury i myszki, to strzelanie analogiem to jest dla mnie cały czas abstrakcja. Próbowałem się przyzwyczaić, włączałem sobie nawet te nuubskie ułatwienia przy strzelaniu, lecz dla mnie nadal granie w jakieś FPSy jest
Nie_fair +11
Dobra kiedy posiadanie zioła (te z apteki to można w #!$%@? wsadzić jedynie) przestanie być tu karane albo przynajmniej przestanie być skutkowane psim tańcem z przeszukaniem i dołkiem? #sejm #wykopjointclub
mam remont, była usuwana stara ościeżnica drzwi i byliśmy zmuszeni #!$%@? troche płytek, został taki pas..
płytkie jasne mają 30 lat, a ciemne około 6 lat.
tych starych na pewno nie dostanę i nawet nie próbuję szukać. te ciemne z kolei były kupowane w bricomarche, byłem zarówno osobiście w sklepie jak i przejrzałem wszystkie dostępnie na stronie internetowej i też nic nie znalazłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
co tu teraz począć?? wpadliśmy na to, aby włożyć w tę dziurę ładną zrobioną przez stolarza deskę, która by pełniła funkcję jakby listwy odgradzającej tyle że byłaby zrównana z poziomem kafelek..
ma ktoś lepszy pomysł?
#remontujzwykopem #remont #pytanie #kiciochpyta #wnetrza #polskiedomy
@ardan95: teoretycznie jest to jakieś wyjście ( ͡° ʖ̯ ͡°)