Aktywne Wpisy
palalalala +10
Konrad z DIOZu ogłosił, że choruje
"Podejrzenie złośliwego nowotworu głowy i szyi zwaliło mnie z nóg. Od poniedziałku zaczyna się mój maraton onkologiczny z guzem, który dziś pierwszy raz mogłem zobaczyć na ekranie komputera. #!$%@? już zdążył odebrać mi znaczną część słuchu."
Ciekawe czy tucznik w swój idiotyczny sposób odniesie się do tej sytuacji
#danielmagical
"Podejrzenie złośliwego nowotworu głowy i szyi zwaliło mnie z nóg. Od poniedziałku zaczyna się mój maraton onkologiczny z guzem, który dziś pierwszy raz mogłem zobaczyć na ekranie komputera. #!$%@? już zdążył odebrać mi znaczną część słuchu."
Ciekawe czy tucznik w swój idiotyczny sposób odniesie się do tej sytuacji
#danielmagical
#ukraina ostatnio trafiłem na taki filmik. Tytuł filmiku clickbaitowy.
Ale z tego co mi znajoma mówiła to rzeczywiście może być prawda że polska kultura robi się coraz popularniejsza na Ukrainie. Mówiła że oni są tam bardzo zapatrzeni w Polske, i bardzo dobrze mówi się o Polakach.
PS. wszystkich którzy chcą szerzyć nienawiść na tle narodowościowym zapraszam #!$%@?ć.
Ale z tego co mi znajoma mówiła to rzeczywiście może być prawda że polska kultura robi się coraz popularniejsza na Ukrainie. Mówiła że oni są tam bardzo zapatrzeni w Polske, i bardzo dobrze mówi się o Polakach.
PS. wszystkich którzy chcą szerzyć nienawiść na tle narodowościowym zapraszam #!$%@?ć.
Pany bo mam rozkmine, wczoraj przez jakaś godzinę auto miałem zaparkowane po skosie i po tym czasie wywaliło mi info o sprawdzeniu stanu oleju. No ale od tego czasu minęło ze 20h, auto stało na prostym a błąd nadal wywala i nie wiem teraz co zrobić. A na serwisie byłem tydzień temu..
Ale jeszcze z 2lata..( ͡° ͜ʖ ͡°)
To mnie teraz zaskoczyłes :o
@przemo25osw: niekoniecznie, moglo być go za mało ale nadal powyżej czujnika. po przechyleniu auta czujnik sie odsłonił i tyle
@cwlmod: @danielek_czarodziej: @Sweet_acc_pr0sa:
To w moim mondeo gdzie rozsypał się pierścień, auto nie paliło na jeden cylinder, mniej oleju ubywało xD
A tak serio, masz zwykły bagnet czy tylko z kompa możesz sprawdzić no i czy auto na gwarancji.
Jeżeli nie masz gwarancji i masz bagnet, to sprawdź, jak jest to ja bym jeździł.
@straznik_internetuf: wiesz, ze mamy 2021 rok, a takie wpisy są w instrukcjach praktycznie wszystkich aut od ponad 30 lat? Np pancerce 1.9TDI na pompie wtryskowej w 1995 roku. Także nie siej bzdur, każdy silnik ma określoną normę, która w 100% kwalifikuje silnik do remontu.
Albo czujnik się jebnął.
Nie mów że jak auto bierze 1l/1000km to zdrowy silnik. Jak weźmie 100-200ml / 1kkm to ok, ale więcej to najprawdopodobniej już coś zaczyna się nie tak.