Aktywne Wpisy
ciemnienie +168
niochland +11
Bawi mnie ten istniejący na siłę "problem samotności". Teoretycznie z roku na rok coraz więcej osób czuję się samotnych, bez znajomych i przyjaciół, również bez partnerów/ek
Co stoi na przeszkodzie żeby samotni spotkali się z innymi samotnymi? Nie rozumiem xD
Znajomi nigdy sami nie przyjdą jak ktoś będzie siedział na dupie i patrzył w ścianę. Internet pozwala poznać ludzi z drugiego końca województwa, kraju, kontynentu, planety, a ludzie tego nie wykorzystują.
#
Co stoi na przeszkodzie żeby samotni spotkali się z innymi samotnymi? Nie rozumiem xD
Znajomi nigdy sami nie przyjdą jak ktoś będzie siedział na dupie i patrzył w ścianę. Internet pozwala poznać ludzi z drugiego końca województwa, kraju, kontynentu, planety, a ludzie tego nie wykorzystują.
#
- Powiedz prawdę za co!
- Jak za co?
- Powiedz prawde za co!
- Co za co?, A co ty nagadałes strażakom że 3.6 rentgena promieniowanie jakieś #!$%@? i niewiadomo co, że grafit sie pali na dachu #!$%@?, że jak ja bylem #!$%@? przy separatorach z Chodemczukiem i chcesz mnie do Fomina zgłosić ciekawe za co, że ja dzienną dawke tylko
- Za AZ-5
- Sranie! a ty #!$%@? powinienes na poprzedniej zmianie ten test zrobić!
- Za AZ-5, ja to nie ale ty to tak
- Za AZ-5? jaki AZ-5? jak reaktor sprawny jest, o wczoraj pręty kontrolne wymieniałem
- Przyszedles co z reaktora #!$%@?ło?
- Nic nie #!$%@?ło
- Nic nie #!$%@?ło?
- Nie
- Nie?
- A co ty #!$%@? na syberi #!$%@?łeś też reaktor #!$%@?, ile razy #!$%@?łeś? to nieprawda?
- To nieprawda! to jest nieprawda
- Jak nie?!
- To jest nieprawda
- Jak nieprawda
- A ty nie #!$%@?łeś?
- Ja tylko raz w życiu! musialem z Akimowem pompy wyłaczyć albo Turbiny
- Raz
- No pewnie ze raz a ty non stop #!$%@? rozjebywałeś! od Legasowa wracales #!$%@? wzieles cale te i #!$%@? #!$%@? grafitu na dach #!$%@?
- To z poprzedniej zmiany
- Ta z poprzedniej? a z czego?
- Sami widzicie ogolem powiedział że wyrzuci mnie z bloku i bardzo mu dziekuje, i po prostu cztery osiemset mi oddaj w tamtym roku #!$%@? tyle Megawatów wyprodukowałem!
- Ludzie powiedzieli ze ty mnie powinienes za konserwacje turbin placić
- Srac #!$%@? ile pieniedzy ja #!$%@? ciebie!
- Idz do siebie sraj
- Ty nasrane masz #!$%@?!
#kononowicz