Aktywne Wpisy

cleopatre +103
Brzydzę się mężczyzn. Obiektywnie, bierze mnie obrzydzenie na męską płeć.
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Dinth +78
Zdawalem prawo jazdy w UK i tam jezdzilem jakies 10 lat. W Polsce tylko raz siadlem na kierownice - jakies 10km z lotniska przez wsie i stwierdzilem ze pier**** jazde po polsce. Jadac 50km/h na ograniczeniu 50km/h, doslownie co kilkadziesiat sekund ktos za mna trabil, mrugal swiatlami i nastepnie wyprzedzal. Na tym odcinku wyprzedzilo mnie - zeby tylko wyprzedzono, ale wyprzedzono w bardzo agresywny sposob - conajmniej z kilkadziesiat samochodow.
Jezdzac po
Jezdzac po
Co stoi na przeszkodzie żeby samotni spotkali się z innymi samotnymi? Nie rozumiem xD
Znajomi nigdy sami nie przyjdą jak ktoś będzie siedział na dupie i patrzył w ścianę. Internet pozwala poznać ludzi z drugiego końca województwa, kraju, kontynentu, planety, a ludzie tego nie wykorzystują.
#samotnosc #przemyslenia #bekazsamotnych
Ludzie mają bardzo nie realne oczekiwania na temat innych, myślą że ich partner ma być chodzaca perfekcja bez wad a takich ludzi nie ma , plus Internet pierze mózgi mówi ludziom " jak nie robi tego i tego to rzuć ja / jego " wmawia się ludziom że
@AnonimoweLwiatko i które z tych rzeczy wpływają na to, że nie można znaleźć znajomych?
@Linnior88
No to tak jak mówiłem - wyświechtany problem jednostek ekstrapolowany do całego społeczeństwa, tacy ludzie po prostu chcą być samotni. Mam nadzieję że oni nie narzekają na to, że są samotni, bo to jak narzekanie leniwej osoby, że
Albo chciałabym być w związku ale tyłko pod warunkiem że on ma wor kasy i jest wysoki ¯\(ツ)/¯
W myśl zasady każdy ponad każdym
Inna sprawa, że niektórzy za cholerę nie mają umiejętności nawiązywania i podtrzymywania rozmowy, ale to też do wyuczenia, tylko wymaga... no właśnie, wysiłku.
(nie wiem, czemu wszyscy od razu patrzą przez pryzmat znalezienia partnera / partnerki, skoro OP
@niochland: Pierwsze trzy. Wiąże się z nimi niska samoocena (mimo ogromnych wymagań w stosunku do innej osoby, brak wyrozumiałości i odrzucanie znajomych/potencjalnych partnerów ze względu na mniejsze lub większe przewinienia), problemy ze zdrowiem psychicznym czy fizycznym (w zdrowym ciele zdrowy duch to powiedzenie oparte na faktach), a także brak umiejętności socjalizacji czy właśnie nawet znalezienia odpowiednich miejsc
@niochland: Just do it brooo
Tylko czekają żeby powiedzieć swoją część .
Jest to koszmarny typ rozmowy.
A teraz przypomnij z kim co się super rozmawiało.
No właśnie wtedy jak było mniej więcej 50/50 dodawanie i na przemian wymiana spostrzeżenia, doświadczenia,
Do tego ilu znasz takich co nie potrafią 2-5 minut pogadać bez sprawdzania telefonu przy innych.
Nie każdy chce
@Linnior88: O właśnie, mądre słowa. Czysta głupota i marudzenie dla samego marudzenia. To jakbym narzekał, że jestem biedny, a nie chciałoby mi się iść do pracy
@AnonimoweLwiatko: Tak się zastanawiam - czy chciałbyś się związać, albo miec jakiekolwiek relacje znajomościowe, z osobą, która ci nie odpowiada pod jakimś względem? Bo