Aktywne Wpisy

ponsulek +680
Zielonka021124 +442
""Zaledwie 5 proc. pytanych lekarzy zgodziłoby się na kwotę poniżej 30 tys. zł. Aż 20 proc. badanych rozważałoby etat dopiero od 60 tys. zł brutto. Najwięcej lekarzy pomyślałoby o zmianie zatrudnienia przy pensji na poziomie 40-60 tys. zł brutto. Zadeklarowało to 36 proc."
Myślę, że to zamyka temat domniemanych "biednych" lekarzy, jeśli UoP rozważyliby po stawkach dopiero powyżej 100k EUR rocznie, tyle co ich koledzy w Niemczech Szwecji itd. tylko z medianą
Myślę, że to zamyka temat domniemanych "biednych" lekarzy, jeśli UoP rozważyliby po stawkach dopiero powyżej 100k EUR rocznie, tyle co ich koledzy w Niemczech Szwecji itd. tylko z medianą
Co stoi na przeszkodzie żeby samotni spotkali się z innymi samotnymi? Nie rozumiem xD
Znajomi nigdy sami nie przyjdą jak ktoś będzie siedział na dupie i patrzył w ścianę. Internet pozwala poznać ludzi z drugiego końca województwa, kraju, kontynentu, planety, a ludzie tego nie wykorzystują.
#samotnosc #przemyslenia #bekazsamotnych
Ludzie mają bardzo nie realne oczekiwania na temat innych, myślą że ich partner ma być chodzaca perfekcja bez wad a takich ludzi nie ma , plus Internet pierze mózgi mówi ludziom " jak nie robi tego i tego to rzuć ja / jego " wmawia się ludziom
@AnonimoweLwiatko i które z tych rzeczy wpływają na to, że nie można
Albo chciałabym być w związku ale tyłko pod warunkiem że on ma wor kasy i jest wysoki ¯\(ツ)/¯
W myśl zasady każdy ponad każdym
Inna sprawa, że niektórzy za cholerę nie mają umiejętności nawiązywania i podtrzymywania rozmowy, ale to też do wyuczenia, tylko wymaga... no właśnie, wysiłku.
(nie wiem, czemu wszyscy od razu patrzą przez pryzmat znalezienia partnera / partnerki, skoro
@niochland: Pierwsze trzy. Wiąże się z nimi niska samoocena (mimo ogromnych wymagań w stosunku do innej osoby, brak wyrozumiałości i odrzucanie znajomych/potencjalnych partnerów ze względu na mniejsze lub większe przewinienia), problemy ze zdrowiem psychicznym czy fizycznym (w zdrowym ciele zdrowy duch to powiedzenie oparte na faktach), a także brak umiejętności socjalizacji czy właśnie nawet znalezienia
@niochland: Just do it brooo
Tylko czekają żeby powiedzieć swoją część .
Jest to koszmarny typ rozmowy.
A teraz przypomnij z kim co się super rozmawiało.
No właśnie wtedy jak było mniej więcej 50/50 dodawanie i na przemian wymiana spostrzeżenia,
@Linnior88: O właśnie, mądre słowa. Czysta głupota i marudzenie dla samego marudzenia. To jakbym narzekał, że jestem biedny, a nie chciałoby mi się iść do pracy
źródło: IMG_5847
Pobierz