Wpis z mikrobloga

Minęły dwa lata od rozstania, a ja nie mogę zapomnieć. Była niestabilna psychicznie i powoli mnie rozwalała wewnętrznie, ale mój mózg jakoś chyba nie może zaakceptować, że rozstanie było najlepszą opcją ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nie znalazłem żadnej następnej, więc trudno się wyrwać z tego kółka rozmyślania o przeszłości. Trudno iść z życiem naprzód.

A ona jakby to zobaczyła to by się pewnie śmiała razem z chłopcem nr. 7 czy tam 9. Jestem za słaby.
#zwiazki #rozkminy
  • 3
  • Odpowiedz
  • 2
@Patryk_z_lasu Trzymaj się mirku, znam to uczucie. Po prostu jesteś pewnie z typów ludzi dla których kochać, to znaczy Kochać, czyli tak szczerze, mimo wszystko i to uczucie zawsze gdzieś zostaje z Tobą.

Życzę Cie żeby udało Ci się znaleźć kogoś nowego na kim będziesz mógł skupić swoje uczucia()
  • Odpowiedz
@Patryk_z_lasu: Podstawowy błąd to ciągle rozmyślanie o niej po tak długim czasie. Nie rozmyślaj o przyszłości tylko wyciągaj z niej wnioski. Musisz ją wykreślić ze swojego obecnego życia, bo będziesz powoli idealizował ją i mózg będzie wymazywał to zło jakie CI uczyniła. Weź sobie kartkę i zapisz wszystkie złe rzeczy jakie Ci robiła i na końcu napisz jakiś soczysty epitet wobec niej. Ta kartka przypomni Ci dlaczego się rozstaliście i
  • Odpowiedz