Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#motoryzacja Witam mam zamiar zakupić jakiegoś fajnego Suva do 50k. Mam na oku kilka modeli mitsubishi asx 1.8 di-d 2wd disel, chevrolet captiva 2013 2.2 diesel, kia sportage 2013 2.0 diesel. Dawajcie swoje propozycje i napiszcie co sądzicie o tych autach chętnie poznam waszą opinię z góry dzieki.
Oglądałem wczoraj Armię Umarłych Zacka Snydera... Ależ to jest lichy film. Pan Snyder ewidentnie nie umie w ustawianie ostrości w kamerze XD. Wiem, że płytka głębia ostrości ma niby być jakimś jego znakiem rozpoznawczym, ale po pół godziny nieustannie rozmytego obrazu, zaczęły mnie boleć oczy :) Historia się nie klei, sporo dziur fabularnych, dużo niepotrzebnych wątków z dupy... Zmarnowane 2,5h
Ta głębia ostrości aż się prosi, żeby stać się memem
@jonasz787: zrezygnowałem po połowie. bida z nędzą, szkoda oglądać.
Tak serio czy przed tym filmem była część pierwsza ? Bo ten wstęp był
• mała ilość zombie w las Vegas, sądzę, że w takim mieście powinno ich być wsporo więcej, a nie jakieś plemię plus jeden zamieszkały budynek,
• głupota bohaterów i wątki z dupy- wątek ojca z córką był mega nudnawy,a mógł związać dziewczynę
Wstęp by streszczeniem żeby pokazać jakim filmem jest Armia. Chodzi o to by widz wiedział że zombie apokalipsa już od jakiegoś czasu się dzieje, bohaterowie znają się na zabijaniu zombie - są też już dawno po jakiś rozterkach w stylu "mnie ugryzło i się nie zamieniłem". Nie mają strachu zabijać tez tych stworów.
Ale tak podobno prequeli trochę będzie.
Wątek ojca - Dave Bautista chciał naprawić swoje relacje
Kiedyś czytałem książkę napisaną przez pilota śmigłowca w Wietnamie, nie pamiętam tytułu. Pisał, że kiedy w dżunglę spadała ich maszyna, to do protokołu strat w bazie zbiegali się dowódcy innych maszyn i zgłaszali co z ich wyposażenia znajdowało się przypadkiem na tej zaginionej jednostce, broń, amunicja i czego im tam jeszcze brakowało. Na koniec braki były wyjaśnione, a to, że suma sumarum Huey o udźwigu startowym