Trzy Pierścienie dla królów elfów pod otwartym niebem, Siedem dla władców krasnali w ich kamiennych pałacach, Dziewięć dla śmiertelników, ludzi śmierci podległych, Jeden dla Władcy Ciemności na
@snufkin: ale w sensie "co się pali na kombinacie"? Tam się pali nie od paru dni, tylko spokojnie od kilkudziesięciu lat (z przerwami) xD. Bynajmniej dym, który widzisz/czujesz, nie jest efektem tego płomienia.
To może coś odsłoniło ten płomień? Spoglądam tam od roku i dopiero ostatnio zauważyłem płomień (wyróżnia się zwłaszcza po zmroku). Wcześniej zdarzał się tylko czarny dym, ale płomienia jeszcze nie widziałem.
@snufkin: na przestrzeni lat kombinat wyburza sukcesywnie kolejne elementy zakładu. W zależności od punktu obserwacyjnego, płomień mógł być kiedyś niewidoczny, przesłonięty przez inny komin lub halę. Osobiście kojarzę to "zjawisko" od wieelu lat.
No chyba, że to jakiś inny płomień i coś faktycznie świeżego, a ja bredzę o czymś innym xD No ale po focie nie idzie ocenić szczegółów.
#krakow
Trzy Pierścienie dla królów elfów pod otwartym niebem,
Siedem dla władców krasnali w ich kamiennych pałacach,
Dziewięć dla śmiertelników, ludzi śmierci podległych,
Jeden dla Władcy Ciemności na
@BrockLanders: Wzięli go z zaskoczenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No chyba, że to jakiś inny płomień i coś faktycznie świeżego, a ja bredzę o czymś innym xD No ale po focie nie idzie ocenić szczegółów.