Wpis z mikrobloga

@MtEden: haha tego jeszcze nie widziałem :D Za to miałem sytuacje jak jednego z Lostów wyciąga z VAN i zrzuca z mostu, też śmiechowe. Widzę, że ostro ciśniesz, mi chyba jeszcze trochę zostało. Jestem gdzieś na 45% wg licznika.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@miki4ever:

@le1t00: To są losowe eventy przy przełączaniu postaci jak dłużej ją nie grasz, trafiło się jeszcze ucieczka przed policją w samych gaciach, pobudka po imprezie na drugim krańcu wyspy w samych gaciach z flaszka leżąc wśród trupów chińców czy (choć mi się nie trafiło) np. To co @vervurax. Ogólnie od piątku popołudniu do dzisiaj z przerwami na sen i małą wycieczkę na moto. Jakieś 20h luzem.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@vervurax: A co do Trevora... Jedna z najlepiej wykreowanych postaci w grach kiedykolwiek, on nie jest psycholem... On jest po prostu impulsywny i ma swoje podejście do życia :-P on po prostu jest zdrowo #!$%@? ^_^
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@McQueen: wydaje Ci się, jest 69 misji a ja jestem przy 60, a robię tylko główny quest (no i zrobiłem z 10 pobocznych), gra jest dłuższa od iv, przed sobą jutro mam spokojnie 5h grania jak nic. Ale to co można robić po skończeniu kampanii... Chyba żadna singlowa gra (no może prócz fez) tak długo nie wciągnie kogokolwiek, contentu jest masa, wyobrażasz sobie, że jeszcze nie mam spokojnie 1/4 mapy odkryte?
  • Odpowiedz
@MtEden: i gdzie ta recenzja? ;p od ostatniej wtopy z rome 2 nie kupuje prepaidow :) a ze premiera jutro to chetnei bym sie czegos dowiedzial :) bedziesz pisal na mikro czy do wykopaliska bedziesz wrzucal?
  • Odpowiedz