Aktywne Wpisy
Mirkowie, jak mnie oceniacie w skali 1-10? Proszę o szczere opinie.
#pokazmorde #usmiech #rozowepaski
#pokazmorde #usmiech #rozowepaski
Wiecie co mnie doprowadza do śmiechu (przez łzy)? Jak na rekrutacji słyszę, że nie można u nich pracować ponad podstawowy wymiar godzin lub że wymagają, aby ludzie kończyli max o 17 lub nie można pracować w weekend, bo zależy im aby ich pracownicy nie byli zmęczeni oraz zachowywali work-life balance.
Ja pier.dole, jakiś dzban jeden z drugim będzie ustalał ludziom jaki jest ich work-life balance. Albo że nie mogą dodatkowych godzin
Ja pier.dole, jakiś dzban jeden z drugim będzie ustalał ludziom jaki jest ich work-life balance. Albo że nie mogą dodatkowych godzin

Za hitlera były niskie podatki!
Plus zakładam, że Konfa będzie miała dzisiaj niższy % ze względu na połączenie z RN.
Poza konfą XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@ozomidaf: Wydaje mi się, że konfederacja i tak miałaby elektorat z najwyższą wiedzą ekonomiczną, nawet jeśli różnica nie byłaby już tak duża.
Ciekawi mnie jak by wyglądało np. badanie inteligencji elektoratów zgaduję, że konfederacja zajęłaby dziś 2 miejsce, a pierwsze miałoby KO.
Ostatnie takie badanie znalazłem z 2004r i UPR, czyli partia której sygnatariuszem był Korwin
To są bardzo nieaktualne dane.
Korwin też od czasów UPR ma inny elektorat.
Wolność dla wszystkich, poza tymi którzy mają inne poglądy od konfy XD. Jak typowo dla zamordystów XD
@Krejziismylife: Co to ma do rzeczy? Gdyby przed oddaniem głosu trzeba było przejść test na inteligencję i wiedzę ekonomiczną oraz być aktywnym zawodowo to Konfederacja rządziłaby Polską.
XDDDDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tak samo jak miała rządzić jak 12 to latkowie dorosną XD
ps. mówiłeś coś o IQ, a dałeś wykresu o % ludzi pracujących wśród głosujących.
XDDDDDDDDD