Mirki, możecie polecić jakiś prosty CRM z dostępem do aplikacji w telefonie? Chodzi głównie o kalendarz z zadaniami, szansy sprzedażowe, dostęp do kontaktów w prosty, przejrzysty sposób. Może być oczywiście płatny. #crm #sprzedaz #firma #kiciochpyta
@pikejj18: Ja używam pipedrive Jak szukałem czegoś to ten wydawał mi się najbardziej przejrzysty i pasował do moje koncepcji. korzystam z najtańszej wersji. Jeśli dużo kontaktujesz się z klientami mailem to chyba średnia wersja byłaby bardziej odpowiednia. W tej podstawowej możesz wysyłać istotne maile samemu do pendrive żeby je załączyć do osoby lub deala.
Masz tam kontakty, deale, które my używamy tez jako etapy realizacji zamówień (osobny lejek mamy na pozyskanie i osobny na realizacje i osobny na inne problematyczne sprawy) i zadania.
Fajna aplikacja na Android i iOS zintegrowana z telefonem. Używam tej na Androidzie. jak ktoś dzwoni to od razu pojawia ci się kontekst na ekranie, po rozmowie masz okienko z podsumowaniem rozmowy gdzie coś możesz zapisać co tam ustaliłeś i od razu otwiera się kolejne gdzie możesz zaplanować kolejną (tutaj minus bo nie widziałem opcji żeby to wyłączyć, wiec jeśli często dzwonią kontakty z CRM i nic w tych okienkach nie robisz to może wkurzać że musisz 2 raz kliknąć wstecz po
Chodzi głównie o kalendarz z zadaniami, szansy sprzedażowe, dostęp do kontaktów w prosty, przejrzysty sposób. Może być oczywiście płatny.
#crm #sprzedaz #firma #kiciochpyta
Masz tam kontakty, deale, które my używamy tez jako etapy realizacji zamówień (osobny lejek mamy na pozyskanie i osobny na realizacje i osobny na inne problematyczne sprawy) i zadania.
Fajna aplikacja na Android i iOS zintegrowana z telefonem. Używam tej na Androidzie. jak ktoś dzwoni to od razu pojawia ci się kontekst na ekranie, po rozmowie masz okienko z podsumowaniem rozmowy gdzie coś możesz zapisać co tam ustaliłeś i od razu otwiera się kolejne gdzie możesz zaplanować kolejną (tutaj minus bo nie widziałem opcji żeby to wyłączyć, wiec jeśli często dzwonią kontakty z CRM i nic w tych okienkach nie robisz to może wkurzać że musisz 2 raz kliknąć wstecz po