Utylizacja Utylizacja 10.06.2021, 15:01:43 0 Jakieś TL;DR o tym co się dzieje z kopalnią w Turowie? Kto ma rację? Faktycznie robimy syf Czechom?#turow #czechy #polska
Alex_mski Alex_mski 10.06.2021, 15:04:15 0 @Utylizacja: https://letmegooglethat.com/?q=kopalnia+tur%C3%B3w+o+co+chodzi
Utylizacja Utylizacja 10.06.2021, 15:06:40 0 @Alex_mski: Ja chce opinie mireczków, a nie jakieś przedruki z ukrytym biasem. Tu mam jawny XD
Emprzem Emprzem 10.06.2021, 15:15:09 9 @Utylizacja: Polska kopalnia ryje w ziemi wiec spada poziom wód gruntowych. Okoliczni czescy wiesniacy narzekali ze nie ma wody w studiach i wszystko usycha wiec ich rząd chciał jakiejś kasy na ogarnięcie szkód (Ok 50 mln zł)Polski rząd ich olał, albo w ogóle nie słyszał o ich zadaniach bo dalej nie mamy ambasadora w CZPepiki powiedziały ze pójdą do sądu, Polacy dalej ich olewali wiec poszli.Sąd nakazał zatrzymaniePokaż całość Utylizacja kuite22 Dr_Killjoy Dzyndzyb 622732 +4 innych
Utylizacja Utylizacja 10.06.2021, 15:18:40 0 spada poziom wód gruntowych.@Emprzem: No a to jest faktycznie potwierdzone? Bo jak czytałem to jeden rabin czeski powie tak, drugi rabin polski mówi nie. ich rząd chciał jakiejś kasy na ogarnięcie szkód@Emprzem: a kiedy to było?
Zordon_ Zordon_ 10.06.2021, 15:25:10 via iOS 0 @Mateusz_Dragon_WIELKI: Witka też sama z siebie uschła xd
#turow #czechy #polska
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mateusz_Dragon_WIELKI: czemu? XD
Okoliczni czescy wiesniacy narzekali ze nie ma wody w studiach i wszystko usycha wiec ich rząd chciał jakiejś kasy na ogarnięcie szkód (Ok 50 mln zł)
Polski rząd ich olał, albo w ogóle nie słyszał o ich zadaniach bo dalej nie mamy ambasadora w CZ
Pepiki powiedziały ze pójdą do sądu, Polacy dalej ich olewali wiec poszli.
Sąd nakazał zatrzymanie
@Emprzem: No a to jest faktycznie potwierdzone? Bo jak czytałem to jeden rabin czeski powie tak, drugi rabin polski mówi nie.
@Emprzem: a kiedy to było?