Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +233
#przegryw #p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski #samotnosc #zwiazki #blackpill
Wyznam Wam, że kiedyś naprawdę naiwnie myślałem, że mając dobry charakter i będąc uczciwym człowiekiem, nie ma opcji, by nie założyć rodziny. Ciekawe, czy ktoś miał podobnie, czy tylko ja byłem tak oderwany od rzeczywistości? Zaplusuj, jeśli uważałeś podobnie.
Wychowałem się w trochę innym świecie, za czasów moich rodziców powszechne były inne wartości i nade wszystko inne było nastawienie ludzi. Czasy się zmieniły, a ja
Wyznam Wam, że kiedyś naprawdę naiwnie myślałem, że mając dobry charakter i będąc uczciwym człowiekiem, nie ma opcji, by nie założyć rodziny. Ciekawe, czy ktoś miał podobnie, czy tylko ja byłem tak oderwany od rzeczywistości? Zaplusuj, jeśli uważałeś podobnie.
Wychowałem się w trochę innym świecie, za czasów moich rodziców powszechne były inne wartości i nade wszystko inne było nastawienie ludzi. Czasy się zmieniły, a ja
wojtas_mks +48
Może mi ktoś na chłopski rozum wyjaśnić skąd to uwielbienie ukraińców do nazistowskich symboli? Rok temu tłumaczono, że oni nie wiedzieli, nie znali, że nie wiedzieli że przeszkadza, ale teraz... chyba już wszystko wiedzą. Wiedza jak ogromną pomoc otrzymują z Polski, a potem nadal chwalą się takimi fotkami i to z ryjem na wierzchu.
No wstyd jak cholera i woda na młyn dla ruskiej propagandy o "denazyfikacji". Chyba że to jakiś zaawansowany
No wstyd jak cholera i woda na młyn dla ruskiej propagandy o "denazyfikacji". Chyba że to jakiś zaawansowany
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://youtu.be/lzt1SLwGtD8
#patostreamy #bystrzak