Wpis z mikrobloga

Cześć koledzy też jestem przegrywem.

Popadłem w nowe poziomy przegrywu. Całe dnie przed kompem, 8h ciorania z domu, nie wychodzę wcale. Jem to co przywiezie ciapaty z ubera.
Z kurierami jestem już na cześć.

Przegryw spowodował, że nie mam uczuć, jestem apatyczny, nawet seks z dziewczyną nie sprawia mi już przyjemności.
Podnieca mnie już tylko gore oraz my little pony.

Od dziecka jestem niszczony psychicznie przez rówieśników, nie byłem zapraszany na urodziny ludzi z klasy, a moi koledzy często mnie ignorowali, to zawsze ja musiałem inicjować kontakt.

Nawet w domu nie było dobrze, musiałem dzielić pokój z dwoma braćmi, nawet zwalić nie miałem jak w spokoju. Starzy sprzedali mi #!$%@? geny, mam tylko 180cm, kiedyś by to przeszło, ale już nie dzisiaj.... Nawet #!$%@? prawa jazdy nie mam.

Teraz mieszkam oddzielnie bo rodzice powiedzieli, że mają mnie już dość i mam przenieść się do nowego mieszkania. Mam już tego wszystkiego dość, myślę, żeby to zakończyć, niczego w życiu nie osiągnąłem, nigdzie nie byłem i nic nie widziałem. Ostatnio utopiłem też całe moje oszczędności, 2250zł na Doge, przez tego #!$%@? miliardera.

#przegryw #blackpill ##!$%@? #manlet
  • 37
@Dayone:

Przegryw spowodował, że nie mam uczuć, jestem apatyczny, nawet seks z dziewczyną nie sprawia mi już przyjemności.

Doskonale Ciebie rozumiem, to chyba właśnie najgorsze w przegrywie, że seks nie daje już takiej przyjemności. Sam przez to przechodziłem, całe szczęście udało mi się wyjść z tego #!$%@?. Ale nie martw się, problem tkwi w głowie i jest całkowicie do rozwiązania. Zerwałem z dziewczyną, zrobiłem sobie miesiąc przerwy, wyjechałem na długie wakacje
@Dayone: No więc jakiego typu przegrywem jesteś? Z powodu tego, że rodzice każą ci #!$%@?ć, byś już na nich nie pasożytował? xD A że niczego nie osiągnąłeś i nigdzie nie byłeś, to już raczej tylko i wyłącznie twoja wina.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Erotyczny_Kowboj: To oni mnie spłodzili i to oni powinni we mnie inwestować. Moje chwilowe potknięcia to nie powód, żeby mnie gnoić. Nie prosiłem, żeby przyjść na świat. Myślą, że dadzą mi mieszkanie i to według ich rozwiaże wszystkie problemy.