Aktywne Wpisy
Mamut_z_wiertlem +22
Witajcie, jestem wysoko wrażliwa osobą, mam 17 lat a 18 będę miał w marcu dokładnie 3 marca. Cierpię jak zbity pies, nie wiem co ze sobą zrobić mam depresję i jestem zbyt wrazliwy, nigdy się w życiu nie cieszyłem wszyscy mnie meczeli nawet w szkole, ale żebym to wszystko napisał linijek by tu brakło, byłem u psycholożki która kazała mi wchodzić na tiktoka i się cieszyć z małych rzeczy, olałem kompletnie tą
vofeen +5
Od ponad 3 lat robie nocki w cukierni u prywaciarza. 6 dni. Nie mam nawet 4k na rękę.
Wczoraj trafiła mi się oferta pracy, którą chciałem wykonywać już dawno.
Niedawno zwolnił się u nas dobry pracownik, który wszystko potrafił zrobić, był wszechstronny. Teraz zostało nas dwóch i wiem, że jeśli ktoś z nas się zwolni, to szef będzie miał mokro. Zresztą jestem aż nadto empatyczny, bo nie chce zostawiać kumpla z jakimś
Wczoraj trafiła mi się oferta pracy, którą chciałem wykonywać już dawno.
Niedawno zwolnił się u nas dobry pracownik, który wszystko potrafił zrobić, był wszechstronny. Teraz zostało nas dwóch i wiem, że jeśli ktoś z nas się zwolni, to szef będzie miał mokro. Zresztą jestem aż nadto empatyczny, bo nie chce zostawiać kumpla z jakimś
Popadłem w nowe poziomy przegrywu. Całe dnie przed kompem, 8h ciorania z domu, nie wychodzę wcale. Jem to co przywiezie ciapaty z ubera.
Z kurierami jestem już na cześć.
Przegryw spowodował, że nie mam uczuć, jestem apatyczny, nawet seks z dziewczyną nie sprawia mi już przyjemności.
Podnieca mnie już tylko gore oraz my little pony.
Od dziecka jestem niszczony psychicznie przez rówieśników, nie byłem zapraszany na urodziny ludzi z klasy, a moi koledzy często mnie ignorowali, to zawsze ja musiałem inicjować kontakt.
Nawet w domu nie było dobrze, musiałem dzielić pokój z dwoma braćmi, nawet zwalić nie miałem jak w spokoju. Starzy sprzedali mi #!$%@? geny, mam tylko 180cm, kiedyś by to przeszło, ale już nie dzisiaj.... Nawet #!$%@? prawa jazdy nie mam.
Teraz mieszkam oddzielnie bo rodzice powiedzieli, że mają mnie już dość i mam przenieść się do nowego mieszkania. Mam już tego wszystkiego dość, myślę, żeby to zakończyć, niczego w życiu nie osiągnąłem, nigdzie nie byłem i nic nie widziałem. Ostatnio utopiłem też całe moje oszczędności, 2250zł na Doge, przez tego #!$%@? miliardera.
#przegryw #blackpill ##!$%@? #manlet
Doskonale Ciebie rozumiem, to chyba właśnie najgorsze w przegrywie, że seks nie daje już takiej przyjemności. Sam przez to przechodziłem, całe szczęście udało mi się wyjść z tego #!$%@?. Ale nie martw się, problem tkwi w głowie i jest całkowicie do rozwiązania. Zerwałem z dziewczyną, zrobiłem sobie miesiąc przerwy, wyjechałem na długie wakacje
Wypad z tagu
@kinasato: Przy tych #!$%@? p0lkach nie da się myśleć pozytywnie.
Facet ma na oko pierwsze objawy depresji, a tu pawiany nieruchajace skrzecza "on miał seks". @Dayone: opie do psychologa, migiem
No, ale po części masz rację, to wygląda jak depresja