Aktywne Wpisy
ApuApustaja +1
Dla tych co czuwają, dawajcie jakieś swoje ulubione kawałki muzyczne, które by się nadały pod kontrofensywę Ukraińców.
Albo inaczej, jesteście żołnierzami, którzy zaraz idą odbijać swoją ojczyznę, macie 10 minut, by posłuchać utworu, który Was zmotywuje do walki...co to by było?
#ukraina #wojna #rosja
Albo inaczej, jesteście żołnierzami, którzy zaraz idą odbijać swoją ojczyznę, macie 10 minut, by posłuchać utworu, który Was zmotywuje do walki...co to by było?
#ukraina #wojna #rosja
Czy są tu osoby, które były w podobnej sytuacji i mogłyby mi napisać, jakie największe różnice zauważyli, te pozytywne, ale i negatywne.
Z góry dziękuję za każdy wnoszący coś komentarz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#apple #pytanie #telefony
Bo działa. Śmiesznie to brzmi ale na iOS można polegać, jest zazwyczaj bardzo stabilny, tak samo i aplikacje które wydają się lepiej przygotowane (mam tu na mysli grafikę, animacje etc). Widać to też od strony kodu gdzie w ios nie ma takiego rozpierdzielu, więc programiści mają mniej
Komentarz usunięty przez autora
@Cryptograph: YT Vanced
W listopadzie zmieniłem samsunga na na iphona 11 i jestem średnio zadowolony.
Trzymam go tylko dlatego, że bezpieczeństwo iOS jest na wyższym poziomie oraz system jest stabilny i nie wiesza się.
Najpierw na plus:
- bezpieczeństwo danych po kradzieży czy zgubieniu telefonu
- stabilność systemu
- aparat i jakość zdjęć (ale to chyba w najnowszym samsungu bardzo nie odbiega)
- bateria
-
@AlNeri: To jest zamierzone,
Zrób sobię skrót lub automatyzację aby Ci się samo to robiło.
odnośnie wad:
- możesz na noc ustawić tryb sen, budzik zadziała, inne powiadomienia nie będą przychodziły, ew. wycisz telefon, budzik zadzwoni pomimo wyciszenia (nie jestem pewnien czy też ściszenia, może być tak, że budzik ma jedną - najwyższą głośność po prostu)
- MMSy w Plusie to niestety wina plusa, ale u kobiety udało mi się tak to ustawić, że śmiga od kilku miesięcy. U innych operatorów nie ma problemów.
-
- niestety ale muszę mieć dzwonek włączony na minimum. Gdyby było inaczej to oczywiście postąpiłbym tak jak piszesz
- przechodzę do Orange za 2-3 miesiące ten problem zniknie :-)
- no właśnie tak się zastanawiam czy to nie wina szkiełka ale kupiłem chyba najlepsze jakie było (Spigen Glas.tR Slim) Chciałem je odkleić ale już dwóch innych użytkowników iOS też mi potwierdziło problem z wygaszonym ekranem podczas rozmowy, więc myślałem że
Witam w klubie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Można to obejść. Zainstaluj aplikacje Music Cloud (chmurka w niebieskiej ikonce) i będziesz mógł wrzucać mp3 za pomocą drag&drop z poziomiu przeglądarki na kompie. Wpisujesz adres IP, który pokazuje ci się w aplikacji i wrzucasz
@siej: No właśnie wszystko sprowadza się do tego kto jak użytkuje telefon :-) Na pewno nie kupiłem Iphone dla szpanu a mam wrażenie, że mnóstwo ludzi właśnie po to go kupuje.
@Gawith_Apricot: już ogarnięte - wifi i mp3. Dzięki :-)
Plusy:
- moim zdaniem ios jest szybszy
- długie wsparcie (średnio 5 lat aktualizacji)
- fajna opcja z tapetami, które zmieniają kolory w zależności od pory dnia (jasny wariant i ciemny)
- genialny budzik
- mój G-Shock nie zrywa połączenia bluetooth z iPhonem, a na androidach zdarzało się to po kilka razy dziennie
- fizyczny suwak wyciszenia
- face id
- prosty