Aktywne Wpisy

wiaderko-z-praniem +383
Wczoraj byłem w biurze i mieliśmy zwykłe spotkanie wewnątrz zespołowe (planowanie sprintu) i normalnie położyłem swój telefon obok lapka na stole. No i po spotkaniu, jak już w kuchni byłem podchodzi do mnie PMka i ni z tego ni z owego, tak po prostu z d00py mówi że mam dziecinne etui (xd).
Ja no to, że po pierwsze "no trudno to twoja opinia" no a po drugie to nawet jeśli to co
Ja no to, że po pierwsze "no trudno to twoja opinia" no a po drugie to nawet jeśli to co
źródło: 20240403_131549
Pobierz
mickpl +270
Uwaga, achtung, alarm XD
Dynamiczny Mariusz, którego inwestycyjną przygodę obserwuję zrobił kolejny ruch. Przypominam: zakup w wakacje za 900k, próba sprzedaży za 1,2 mln, chętnych brak, oferta wynajmu za 7k, chętnych brak, próba wynajmu za 4,5k, dalej chętnych brak, w marcu dopisane do oferty OKAZJA.
Teraz wróciło na sprzedaż. Za prawie 1,4 mln, mariusz się nie chrzani.
Nikogo to nie interesuje, więc poinformuję o kolejnych ruchach XD
#nieruchomosci #natropieflipperow #dynamicznemariusze
Dynamiczny Mariusz, którego inwestycyjną przygodę obserwuję zrobił kolejny ruch. Przypominam: zakup w wakacje za 900k, próba sprzedaży za 1,2 mln, chętnych brak, oferta wynajmu za 7k, chętnych brak, próba wynajmu za 4,5k, dalej chętnych brak, w marcu dopisane do oferty OKAZJA.
Teraz wróciło na sprzedaż. Za prawie 1,4 mln, mariusz się nie chrzani.
Nikogo to nie interesuje, więc poinformuję o kolejnych ruchach XD
#nieruchomosci #natropieflipperow #dynamicznemariusze

https://instytutsprawobywatelskich.pl/trzy-pytania-do-ministra-zdrowia-w-sprawie-bezpieczenstwa-i-skutecznosci-szczepien-na-sars-cov-2/
#koronawirus #covid19 #sarscov2 #szczepienia
@wrzesien: xD
@zonbat: Nie ma na tej liście takiego pytania. Ale chętnie się dowiem czemu Twoim zdaniem są te szczepienia zalecane?
To co zacytowałeś miało mieć formę pytania typu: czemu MZ zaleca i namawia do szczepień skoro nie ma odpowiedzi na te pytania
@zonbat: Czemu tak jest Twoim zdaniem?
Nie mówiąc o tym, iż pytanie 3 jest strasznie tendencyjne - dlaczego nie spytać czemu inne kraje nie naśladują polskiego przykładu? To przypomina mi takie podejście z lat 90. gdzie to co robiono na Zachodzie było automatycznie dobre i godne naśladowania.
@wrzesien: jakich innych?
Co złego by się stało gdyby odpowiedzieli?
@zonbat: To dobre pytanie i chyba ważne. Ciekawe czy kiedykolwiek MZ się wypowiedziało w temacie czemu zaleca szczepienia.
@zonbat: Ponieważ nie znamy ich motywacji, to trudno wyrokować jakie szkody taka odpowiedź mogłaby wyrządzić. Wiadomo, iż rządy muszą być bardzo ostrożne, bo mają odpowiedzialność za cały kraj.
@zonbat: Jakie podejrzenia to w Tobie wzbudza? Napisz coś więcej.
@zonbat: Kto podejmuje te odgórne decyzje dla rządu?
@zonbat: Generalnie maski nie powinny być ideologiczne, więc to normalne, że zalecenia mogą się zmieniać. Kiedyś myślano, że palenie papierosów jest OK.
@zonbat: Moim zdaniem jest dużo bardziej podejrzane jeśli nie podali powodów dla których zalecają szczepienia. To jest informacja, która powinna
https://ordomedicus.org/ministerstwo-zdrowia-lekcewazy-ostrzezenia-naukowcow/
ma mi wystarczyć że są bezpieczne i nie muszą mi nic mówić.
https://ordomedicus.org/wp-content/uploads/2021/05/Odpowiedz-MZ-na-pismo-z-26.04.2021-1.pdf
Napisali w skkrócie że nie powiedzą ale masz brać bo są bezpieczne.
To jest sprawnie odpisane?
@zonbat: Jeśli jest zgodnie z przepisami i w terminie to sprawnie. Dobra robota, że Ty znalazłeś odpowiedź.