Wpis z mikrobloga

Brał ktoś z Was może pożyczkę w #vivus? XD Bo mały problem mam i nie wiem czy se przypsu przypadkowo nie naruchałem ( ͡° ʖ̯ ͡°) Chciałem stówkę sobie wziąć bo potrzebuję pilnie i założyłem konto i na maila dostałem jakąś informację chorą, że 3000 wziąłem XD i czekają na przelew weryfikacyjny a ja nawet tyle nie chcę i nie mogę tego zmienić w żaden sposób bo przerzuca mnie od razu na weryfikacje... I co ja mam teraz 3koła wziąć żeby je spłacać niby? Czy to tak zawsze jest po prostu ale system z automatu wysyła takie wiadomości? #pomocy #kredyt #kiciochpyta
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NiesmiesznyPan: nie masz się czego bać, nawet jeśli byś dostał 3000 to możesz od razu im oddać bez opłat (zrezygnować) a tę 100 to bierz tylko jeśli do spłaty będzie 100 bez procentu a po spłacie najlepiej napisz aby usunęli twoje konto bo będą dzwonić z propozycjami nawet bez zgody
  • Odpowiedz
@szuleer: nie wiem czy dobrze rozumiem bo zestresowany jestem i nie myślę już logicznie. Czyli gdyby się zgodzili i dostałbym te 3000zł na konto to mam od razu im to zwracać zaraz po przelewie czy wypłacić tę stówkę i po prostu całość oddać w ciągu tych paru dni na spłatę? No do spłaty równe sto będzie bo to pierwsza pożyczka jest i jakieś takie atrakcje mają dla nowych klientów
  • Odpowiedz
@NiesmiesznyPan: i co zrobiłeś? Nie znam treści maila, jak chciałeś szybko to jakieś zabawy w zwracanie nie mają sensu. Zgaduję, że to tylko była propozycja maksymalnej kwoty. Po przelewie weryfikacyjnym będziesz miał opcję wybrać kwotę.
  • Odpowiedz
@szuleer: napisałem na czacie do konsultanta i skontaktowali się ze mną z placówki, anulowali tamto zlecenie i złożyłem telefonicznie nowy wniosek, także się udało. Nie obyło się bez próby przekonania, że jednak może bym nie chciał tych trzech kółek sobie zostawić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz