7 letni syn mojej szwagierki zagrał sobie w kółko u krzyżyk na mojej karoserii. Właśnie zadzwoniłem do niej i poprosiłem o 600zl, albo dzwonię na policję. Oczywiście nie czuje się winna, a sama ma pełno takich krzyżyków na swoim szrocie. Jutro dzwonię na milicję i zgłaszam zniszczenie mienia :D coś mi się wydaje, że rodzina żony się od nas odwróci ( ͡º͜ʖ͡º)
@rolnik_wykopowy: Obecnie jest to portal opanowany przez bezdzietnych bez szans na założenie rodziny(co pompuje tag antynatalizm) i zorganizowane grupy trolli.
@Mr_3nKi_ nie o ryse a o brak rigiczu u ciotki. Ja na jej miejscu bym zapłaciła. Nawet jakbym tej rysy nie widziała. Bo byłoby mi wstyd że mój bombelek coś uszkodził. Plus wstyd się bić o 600 zeta
Dobra zarzutka chyba, że urodziłeś się z #!$%@? na czole.
@KrzysztofMickiewicz: Ale się polski zwierz zesrał xD Każdy cywilizowany człowiek postąpił by tak samo, ale co polak może o tym wiedzieć... Jak się coś zepsuło to się płaci za naprawę, myślałem że to oczywiste dla każdego.
#patologiazewsi #samochody
Komentarz usunięty przez moderatora
@KrzysztofMickiewicz: Ale się polski zwierz zesrał xD Każdy cywilizowany człowiek postąpił by tak samo, ale co polak może o tym wiedzieć... Jak się coś zepsuło to się płaci za naprawę, myślałem że to oczywiste dla każdego.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora