Aktywne Wpisy
Witam, potrzebuje przenieść pojedyncze gniazdko w inne miejsce i zrobić z niego podwójne, jak się za to zabrać i co będzie mi potrzebne? Pokieruje ktoś krok po kroku? :)
#elektryka
#elektryka
zbigniew_wodecki +236
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Dziewczyna się na mnie obraziła, bo podobno zbyt mało się nią chwalę XD
Nie mam napisane na czole, że mam dziewczynę, dopóki nikt mnie o to nie spyta albo nie wyjdzie jakoś samoistnie z rozmowy to może myśleć, że jestem singlem. I co z tego?
Według mojej dziewczyny powinienem się nią chwalić znajomym, mówi że ona się mną chwali, że wszystkie jej koleżanki wiedzą o naszym związku. Ja nie czuję takiej potrzeby, mój najbliższy przyjaciel wie o tym, że sobie znalazłem dziewczynę, a dalsi koledzy raczej nie. Chyba, że kiedyś wspomniałem o swojej nowej dziewczynie tak przy okazji (np. - "byłem ostatnio w restauracji Bumshakalaka"
"z kim?"
"a z moją nową dziewczyną").
#logikarozowychpaskow #zwiazki #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60bb90159f68b4000a9c4661
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
To pewnie nie o samo chwalenie się chodzi, tylko ma wrażenie, że ją ukrywasz z jakiegos powodu, a najczęstszy powód to taki, ze ktoś kogoś się wstydzi lub "nie ma czym się chwalić", co odbiera pewnie jako bycie taką sobie. Po prostu zabierz ją na najbliższe spotkanie ze znajomymi i przedstaw, niech pozna Twoje towarzystwo, bo pewnie chce.
Jak ty tak nie robisz, to dla niej widocznie z tobą jest coś nie tak
Życie prywatne traktuję jak świętość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@blond_lok: Tylko, że powinien przy okazji jej to powiedzieć, bo to jest jej problem do przepracowania typu niskasamoocena lub coś innego, jego zachowanie jest normalne.
Zapomniałeś napisać w jakim wieku jesteście,bo mi to wygląda na nastolatków
Nie ustawialiśmy statusów, nie wrzucaliśmy taśmowo wspólnych zdjęć (właściwie to nie postowaliśmy żadnych, wspólnych zdjęć). Jeśli ktoś mnie spytał, odpowiadałem, że jestem w relacji. Jeśli ktoś ją pytał, odpowiadała podobnie. Czasami opowiadałem o moim związku, ale zdawkowo i w