Aktywne Wpisy
vofeen +9
Od ponad 3 lat robie nocki w cukierni u prywaciarza. 6 dni. Nie mam nawet 4k na rękę.
Wczoraj trafiła mi się oferta pracy, którą chciałem wykonywać już dawno.
Niedawno zwolnił się u nas dobry pracownik, który wszystko potrafił zrobić, był wszechstronny. Teraz zostało nas dwóch i wiem, że jeśli ktoś z nas się zwolni, to szef będzie miał mokro. Zresztą jestem aż nadto empatyczny, bo nie chce zostawiać kumpla z jakimś
Wczoraj trafiła mi się oferta pracy, którą chciałem wykonywać już dawno.
Niedawno zwolnił się u nas dobry pracownik, który wszystko potrafił zrobić, był wszechstronny. Teraz zostało nas dwóch i wiem, że jeśli ktoś z nas się zwolni, to szef będzie miał mokro. Zresztą jestem aż nadto empatyczny, bo nie chce zostawiać kumpla z jakimś
Mamut_z_wiertlem +22
Witajcie, jestem wysoko wrażliwa osobą, mam 17 lat a 18 będę miał w marcu dokładnie 3 marca. Cierpię jak zbity pies, nie wiem co ze sobą zrobić mam depresję i jestem zbyt wrazliwy, nigdy się w życiu nie cieszyłem wszyscy mnie meczeli nawet w szkole, ale żebym to wszystko napisał linijek by tu brakło, byłem u psycholożki która kazała mi wchodzić na tiktoka i się cieszyć z małych rzeczy, olałem kompletnie tą
#cultowe (521/1000)
Likantropia - Sonnilon z EPki pt. Sancia (2009)
Kolejny ukłon w stronę niezbyt szerokiej (co by nie mówić) sceny włocławskiej w metalu, którą przez kilka lat doceniałem, bo chłopaki grali często a mało kto "obcy" tam wtedy na koncerty przyjeżdżał :)
Pierwszy raz o kapeli usłyszałem raczej na pewno kiedy już we Włocławku nie mieszkałem, przyjechali do mnie toczyć wojny kapel, których zwycięzca grał na dużej scenie podczas bydgoskich juwenaliów. O ile pamiętam to się nie dopchali do nagrody, ale w kultowym fordońskim klubie Spin zrobili rozjebundę totalną :D
-------
#cultowe - tag do śledzenia lub czarnolistowania przez tych którzy followują moją osobę z innych powodów niż muzyka.
Przez tysiąc dni postuję rzeczy których słuchałem przez ostatnie 20 lat (jeden numer dziennie, od 01/01/2020 do 26/09/2022). Szerokopojęty rock, metal, punk i pochodne. Niektóre były hiciorami, innych wolałem sobie nigdy nie przypomnieć. Kolejność wstępnej listy zrandomizowałem i nie jest mi znana. Odkrywam dzień po dniu.
może da radę gdzieś całą płytę dorwać na spotifaju albo w googlu ;)
Chociaż tak w okolicach 40 sekundy troszkę za bardzo zapachniało zespołem na literkę "B" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mortadelajestkluczem: pierwszy raz tego słuchałem jak już wysłałem Ci i miałem to samo skojarzenie ;)
A gardłowego postowałem już w innym projekcie (który się zatrzymał na jednej EPce): https://www.wykop.pl/wpis/54938203/metal-deathmetal-grindcore-cultowe-382-1000-projec/
@cult_of_luna: Coś w tym jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)