@MrBoston: i najgorsze jest to, że tutaj 1 post od przegrywa miał sens. A reszta zwierząt pisała, że popiera takie zachowanie albo wyzywa od normictwa lub płacze, że każdy poza nimi to Oskarek co dostał wille i maserati za darmo od rodziców XD
@Barszcz_Sosnowskiego: XD Dobrze, dobrze. Skoro wycofałeś się z podejść do kobiet, to teraz wycofaj się z pisania głupot i siedź w ciemności całe swoje życie.
@Krejziismylife: Jak tam wolisz, a teraz pozwól mi wystawiac kolejne i tym bardziej, że dzisiaj piąteczek i jakieś p0lki będą chciały dzisiaj wskoczyć na bolce chadów po długim tygodniu.
@Krejziismylife: patrz: "Podał, że w Polsce do bycia osobą nieheteroseksualną przyznaje się 5,5 proc. mężczyzn i 4,3 proc. kobiet" Ale to skomlenie, że kobiety jest mniej brzmi teraz żałośnie. Tak biadoli, a koniec końców to kobieta ma przesrane, bo trafi na takiego przegrywa.
@performance_artist: XDDD miód na me oczy jak przegrywy się plują, że oni to wcale się nie osrali i jeszcze zrzucają to na mnie. karuzela #!$%@? przegrywów kręci się dalej Xd to po co piszesz tutaj skoro się nie zesrałeś panie przegrywku? XD
przecież ile kobiet jest wolnych bo nie może znaleźć faceta XD
przegrywy to idioci co na pustyni by piasku nie znaleźli
@Krejziismylife: @Olsea: Jako ten znienawidzony "normick" trochę przeglądam blackpillowe treści od paru miesięcy i doszedłem do swoich wniosków. To, co ta społeczność prezentuje to nie jest żadna eureka. Wydaje mi się, że dobór naturalny zawsze działał w sposób jaki to opisują i w świecie zwierząt podział na "alpha" i "beta" samców jest faktem. To widać także w gatunku ludzkim.
Przegrywy jednak prezentują swoje "poglądy" w dość agresywny sposób jak już zauważyliście. Bo kiedy chcesz podjąć rzeczową dyskusje na argumenty po kilku zdaniach obrywasz tekstem pokroju "cuckold", "spermiarz", "orbiter", "bankomat/betabankomat". Ja sam się z blackpillem utożsamiam w kilku aspektach, miałem parę relacji i wiele rzeczy da się zauważyć, ale to nie jest temat czarno-biały jak przegrywy uważają i sprowadzają relacje ludzkie do nieskomplikowanych stosunków
@kacpi83: i to działa w obie strony. Znalezienie 2 osoby nie jest łatwe, jest wręcz bardzo trudne. Może być tak, że znajdziemy ją szybko, a może być tak, że będziemy szukać parę lat. Poza tym przegrywy tak często się powołują na statystyki zapominając o 1 rzeczy. Jeżeli matematycznie jedna na 200 kobiet to taka, z którą się dogadujemy i pociągamy - no to poznając 1000 kobiet jest takich 5. Ale
@AusserKontrolle: tinder zrobił z nas towar, jak w sklepie. Idziesz i wybierasz najładniejszy. Ale często jest tak, że wystarczy podratować się dobrym zdjęciem, humorem i właściwie taka osoba będzie wolała spotykać się z nami niż z gościem 10/10. Poza tym, jeżeli szukasz dziewicy w burdelu - bo tak niektórzy robią to też ich wina. No i sprawa matematycznej szansy na poznanie odpowiedniej osoby. O tym pisałem post wyżej. Siedząc zamkniętym
Przegrywy: Chodzi o nasz wygląd, kobiety nas nie chcą bo jesteśmy niscy.
Też przegrywy:
prawdziwy przegryw, prawdziwie sam na zawsze. Wyśmiewany, nienawidziony. Prwdziwy bohater przegrywów XD
Dobrze, dobrze. Skoro wycofałeś się z podejść do kobiet, to teraz wycofaj się z pisania głupot i siedź w ciemności całe swoje życie.
CHLIO CHLIO ŻADNA MNIE NIE CHCE. CHLIP CHLIP
A potem tworzycie takie głupoty. nawet mi was nie żal podludzie XD
Ale to skomlenie, że kobiety jest mniej brzmi teraz żałośnie.
Tak biadoli, a koniec końców to kobieta ma przesrane, bo trafi na takiego przegrywa.
przegrywy to idioci co na pustyni by piasku nie znaleźli
miód na me oczy jak przegrywy się plują, że oni to wcale się nie osrali i jeszcze zrzucają to na mnie. karuzela #!$%@? przegrywów kręci się dalej Xd
to po co piszesz tutaj skoro się nie zesrałeś panie przegrywku? XD
ale to ty dzwonisz
przegrywy jak zawsze w formie. Plujesz na nich, a oni udają, że pada deszcz XD
@Krejziismylife: Potwierdzam mam kilka koleżanek co są same i nie mogą trafić na tego jedynego. Niektóre dobijają już do 40 ale się nie poddają.
.
@Krejziismylife: @Olsea: Jako ten znienawidzony "normick" trochę przeglądam blackpillowe treści od paru miesięcy i doszedłem do swoich wniosków. To, co ta społeczność prezentuje to nie jest żadna eureka. Wydaje mi się, że dobór naturalny zawsze działał w sposób jaki to opisują i w świecie zwierząt podział na "alpha" i "beta" samców jest faktem. To widać także w gatunku ludzkim.
Przegrywy jednak prezentują swoje "poglądy" w dość agresywny sposób jak już zauważyliście. Bo kiedy chcesz podjąć rzeczową dyskusje na argumenty po kilku zdaniach obrywasz tekstem pokroju "cuckold", "spermiarz", "orbiter", "bankomat/betabankomat". Ja sam się z blackpillem utożsamiam w kilku aspektach, miałem parę relacji i wiele rzeczy da się zauważyć, ale to nie jest temat czarno-biały jak przegrywy uważają i sprowadzają relacje ludzkie do nieskomplikowanych stosunków
Poza tym przegrywy tak często się powołują na statystyki zapominając o 1 rzeczy. Jeżeli matematycznie jedna na 200 kobiet to taka, z którą się dogadujemy i pociągamy - no to poznając 1000 kobiet jest takich 5. Ale
Poza tym, jeżeli szukasz dziewicy w burdelu - bo tak niektórzy robią to też ich wina.
No i sprawa matematycznej szansy na poznanie odpowiedniej osoby. O tym pisałem post wyżej. Siedząc zamkniętym