Wpis z mikrobloga

@kula_daje_fula: bogaci gracze pompują cenę do góry wykupując kapsuły z marketu, zwykłe mirki wsiadają w ten pociąg widząc, że cena rośnie, dołączając do zabawy, nie zdając sobie sprawy z manipulacji, opcja jest, ze wrzuca kapsuły znowu w market i cena spadnie na troche. Pump and dump zwykły, ktorych będzie jeszcze pare zanim cena sie unormuje na dlugie miesiace i od nowa powtórka jak juz zapomną ludzie o tych kapsułach.
  • Odpowiedz
Podziękuję, najważniejsze naklejki to tyloo i navi gold a są naklejone może tylko w setkach, więc małe jest zapotrzebowanie. Poza tym ludzie mają tego setki. Jedna osoba z reddita pochwaliła się ze ma ok 300k kapsuł także no jakby on coś takiego wprowadził i parę osób poszło za nim to cena by spadła.

Wolałem zainwestować w skiny z operacji, jak następna operacja się pojawi to awp fade powinno chodzić po 2000-2500$,xray w
  • Odpowiedz
@kula_daje_fula: W sumie 3k pln na plus przez ostatnie dwa tygodnie na tych kapsułach. Trzymam to na zdecydowanie dłuższy okres i pewnie będę jeszcze dokupywał w najbliższym tygodniu/dwóch. Ogółem raczej to chwilowy hype i cena opadnie niedługo, bo za szybko to idzie, ale w długim okresie o ile nic się nie stanie społeczności CSa to możliwe że uda się fajne ROI wykręcić.
  • Odpowiedz
dla mnie co prawda za późno bo nie mam tak zasobnego portfela, ale ktoś inny może próbować :)
uważałbym jednak na VOX - jeden chinćzyk ma ok. 100 Voxów, drugie tyle papierków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz