Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
I jak tam start u was? Ja po robocie wbiłem 3/4 poziomu, mega przyjemnie się gra szamanem, nie był boostowany ale itemki raczej nie z rajdów.

U was też brak kolejek? Gram na jednym z większych serwerów i podczas pandemii normlanie kolejki po 3 godziny a teraz elegancko wchodzę bez problemu :D

NO I GDZIE MOŻNA ZDOBYĆ 1H AXA LUB MACE. 4 pierwsze dungi nie mają żadnego toporka i 2 mace do leczenia. A questy oferują tylko staffy, miecze i sztylet. Jawna dyskrykinacja ench szamana.
#wowclassic #wow
  • 6
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Gandalf_Rudy: kupiłem jakąś mace w ah za grosze i jest już gituwa XD

A co do HP jestem zaskoczony - jest jakiś niepisany pakt o nie agresji i przez 8 godzin w grze zostałem zaatakwoany RAZ. A tak to alluchy ramię w ramię z orkami sobie biegają XD a co do spawnu też lipa faktycznie, bije sobie moba i się spawni sekundę po ubiciu.
A co do HP jestem zaskoczony - jest jakiś niepisany pakt o nie agresji i przez 8 godzin w grze zostałem zaatakwoany RAZ. A tak to alluchy ramię w ramię z orkami sobie biegają XD

@OmarBongo: no dokladnie, procz tych 2 zboostowanych magow co ktos na 2 kontach #!$%@? i ich co chwile zabijalem obydwu sam xd