Witam, potrzebuję internetu do samochodu (chińskie radio i 4G modem na USB). Będę zużywał może 2 GB miesięcznie. Posiadam abonament w T-Mobile, jednak Pani mi zaproponowała kartę z 20 GB internetu za 20 zł. Dla mnie to za dużo. Może być zwykła simka na kartę, z doładowaniem co miesiąc etc.
@DonAndresPL8: w sumie to najlepiej wyjdzie ci darmowe Aero2. W darmowym pakiecie max 512kb/s i przepisywanie captcha co godzinę, a jak ci to przeszkadza to mają za 3zl pakiet 2gb miesięcznie
#powodz O nie ktoś wszedł do r--------j żabki i wziął jedzenie które i tak by w------i do śmieci XD Szabrownictwo to jest okradanie domów okradanie korporacji to obowiązek jak by u mnie była powódż to pierwszy bym o--------ł lokalną biedronkę
Witam, potrzebuję internetu do samochodu (chińskie radio i 4G modem na USB). Będę zużywał może 2 GB miesięcznie. Posiadam abonament w T-Mobile, jednak Pani mi zaproponowała kartę z 20 GB internetu za 20 zł. Dla mnie to za dużo. Może być zwykła simka na kartę, z doładowaniem co miesiąc etc.
HILFEEE!