Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 90
Czy wy też jesteście tak samotni że jedyny kontak jaki macie z innym człowiekiem to tylko wasi rodzice?... Nawet w pracy nikt do mnie się nie odzywa że względu na to że jestem, "sobą"... Aż człowiekowi się przykro robi... ( ͡° ʖ̯ ͡°) ()
#samotnosc #przegryw #depresja
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@imanubba: No to jest aż smutne... Ja nie udaję nikogo bo dla mnie głupie jest udawanie kogoś kim się nie jest... Dla mnie to jest oszukiwanie samego siebie. Człowiek powinien akceptować to kim jest.
  • Odpowiedz
@Akinori456: ale jeżeli inni źle mnie traktują przez to że jestem sobą to co mam zrobić ? Jestem pewny siebie asertywny a jednak odczuwam ból przez to że inni nie akceptują prawdziwego mnie

• Odpowiedz
  • 1
@imanubba: To w takim razie ja też mam zakładać tą przysłowiową "maskę"?... Ja akurat lubię być tym kim jestem bo przynajmniej wiem że nie jestem jak inni, czyli "inni" tylko jestem sobą.
  • Odpowiedz
@Akinori456: zależy co oznacza dla ciebie bycie sobą czasami jest możliwość zmiany sobie.
Mi na przykład bardzo trudno siebei zmienić mój charakter próbowałem się przełamywać i nic nadal jestem takim samym sobą

Jak na razie widzę tylko jedno rozwiązanie czyli udawanie kogoś kim się nie jest.
Miałem kumpla który mówił żeby byc sobą. No i ja zawsze udawałem kogoś innego przy nim ale stwierdziłem że będę sobą i jak myślisz
  • Odpowiedz
Nawet najmniej atrajcyjna kobieta na duże powodzenie u atrakcyjnych mężczyzna

@kamilek98PL: A ja nie mam i co teraz? Odpowiem za Ciebie: "Kłamiesz, głupia p0lko" albo "Bo masz powodzenie u 8/10, a chciałabyś 10/10" albo "Załóż tindera, to zobaczysz", powtarzacie ciągle te same rzeczy jak jakieś boty xD

@Akinori456: Współczuję ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ale wydajesz się ogarniętym gościem, już sam fakt, że postawiłeś się rozwijać, sprawia, że
  • Odpowiedz
  • 2
@choochoomotherfucker: A ja nie mam i co teraz? Odpowiem za Ciebie: "Kłamiesz, głupia p0lko" albo "Bo masz powodzenie u 8/10, a chciałabyś 10/10" albo "Załóż tindera, to zobaczysz", powtarzacie ciągle te same rzeczy jak jakieś boty xD

A to nie jest prawdą? Dla ciebie samotność to że faceci to ciebie piszą, tylko nie ci których chcesz xd a serio jak byś założyła Tinder telefon nie przestałby ci dzwonić z wiadomościami,
  • Odpowiedz
  • 2
@choochoomotherfucker: Dziękuję. Miło usłyszeć nawet od obcej osoby z internetu że zmierzam do tego aby coś zmienić w swoim życiu :) Bo i tak nie mam komu to powiedzieć prócz mojego kota... ;_;

U mnie też ludzie z pracy to takie połączenie normików z chadami... Po prostu szkoda słów. No mógłbym poszukać czy są gdzie ludzie w internecie podobnie myślący co ja, ale szkoda że w życiu takich osób nigdzie
  • Odpowiedz