Aktywne Wpisy
djpatri +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
JorgNovartis +1
Jestem chory. Mam turbo ból gardła, mega zawalone zatoki, gorączkę 38 i n------a mnie piekielnie głowa. Poojojuje mnie ktoś?
#samotnosc #przegryw #depresja
Mi na przykład bardzo trudno siebei zmienić mój charakter próbowałem się przełamywać i nic nadal jestem takim samym sobą
Jak na razie widzę tylko jedno rozwiązanie czyli udawanie kogoś kim się nie jest.
Miałem kumpla który mówił żeby byc sobą. No i ja zawsze udawałem kogoś innego przy nim ale stwierdziłem że będę sobą i jak myślisz
@kamilek98PL: A ja nie mam i co teraz? Odpowiem za Ciebie: "Kłamiesz, głupia p0lko" albo "Bo masz powodzenie u 8/10, a chciałabyś 10/10" albo "Załóż tindera, to zobaczysz", powtarzacie ciągle te same rzeczy jak jakieś boty xD
@Akinori456: Współczuję ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ale wydajesz się ogarniętym gościem, już sam fakt, że postawiłeś się rozwijać, sprawia, że
A to nie jest prawdą? Dla ciebie samotność to że faceci to ciebie piszą, tylko nie ci których chcesz xd a serio jak byś założyła Tinder telefon nie przestałby ci dzwonić z wiadomościami,
U mnie też ludzie z pracy to takie połączenie normików z chadami... Po prostu szkoda słów. No mógłbym poszukać czy są gdzie ludzie w internecie podobnie myślący co ja, ale szkoda że w życiu takich osób nigdzie
Komentarz usunięty przez autora