Wpis z mikrobloga

gdzie dam radę jutro wklepac na faccu druidem bez mlvl z 19 na 30 lvl? ma ktos pomysl gdzie latac?

teraz guardy z necro roda + energy fieldy, ale idzie to marnie bo lvl w jakies 25min- jutro na doublu bedzie 12min.

Muszę wklepać szybko 30 bo przygotowane 20kk na spalanko many exurą vita i mana potami żeby wklepać jakiś mlvl (przynajmniej 80)
#tibia
  • 21
@Piootreks przeliczyłem, ja sobie np 80mlvl wbije za 9,2kk - flaszki = 8,4kk a na tych wandach co prawda zajęłoby mi to 9h krócej ale musiałbym kupić 2 Wandy za 15kk łącznie
@m76859: kup pacc nawet jak nie grasz jak planujesz tą postacią grać dłużej. Aktywny pacc to punkty do loyalki a za 30zł miesięcznie to groszowa sprawa. Sam nie gram od 2 lat a pacca dla loyality trzymam :p. Z miejscówkami przykro mi nie pomogę bo nie znam żadnych miejsc facc jedyne co Ci poradzę to stealth ring i corymy na yala ale czy to najlepsze miejsce i najbardziej opłacalne? Nie mam
@Piootreks nadal się to dużo mniej opłaca. Komp i tak będzie chodził więc lepiej makro i niech sobie klika z 50h

@Wyklutek nie wiem ile będę grał. Moze i mi nie szkoda wladowac kilkadziesiąt złotych w mlvl na noobie z małym lvlem ale nie stać mnie na trzymanie pacca za prawie 5 stówek rocznie jak mam pograć np teraz w lipcu miesiac, potem na jesień itd. Mam poważniejsze wydatki na głowie niestety.
@tien1990 taniej jest niż TC u handlarzy? Idzie kupić 250tc najczęściej po 35-38ziko. To daje 420-460zl. Mniejsza z tym. Ja nie mam zamiaru grać w trybie ciągłym, bo mam za dużo bieżących obowiązków, żeby się angażować w grę.
Dwa, że szkoda kasy na coś z czego nie korzystam a 5% wynikające z loyalki niewiele zmieni.