Aktywne Wpisy
Wurzel +19
#zwiazki Krótko i na temat - dziewczyna parę dni przed #walentynki twierdziła, że jest bardzo zajęta pracą (zdalna). Wcześniej, stopniowo co raz mniej pisaliśmy ze sobą (bo ma dużo pracy). Wstępnie ustaliliśmy, że się widzimy dzisiaj.
Wczoraj prawie zero interakcji. Przed 23 pyta się, czy się zobaczymy dzisiaj o 9, bo znajdzie dla mnie czas. Odpowiedziałem, że nie planuje spotkań rano, tak późno wieczorem i że ma szanować mój czas, tak jak
Wczoraj prawie zero interakcji. Przed 23 pyta się, czy się zobaczymy dzisiaj o 9, bo znajdzie dla mnie czas. Odpowiedziałem, że nie planuje spotkań rano, tak późno wieczorem i że ma szanować mój czas, tak jak
teperkov +244
Tak się chciałem pochwalić : od przyszłego tygodnia będę człowiekiem bez komornika :D z w pełni operacyjnym kontem, będę mógł pracować na normalna umowę o pracę bez żadnych #!$%@? kombinacji etc :D wychodze na prostą!
teraz guardy z necro roda + energy fieldy, ale idzie to marnie bo lvl w jakies 25min- jutro na doublu bedzie 12min.
Muszę wklepać szybko 30 bo przygotowane 20kk na spalanko many exurą vita i mana potami żeby wklepać jakiś mlvl (przynajmniej 80)
#tibia
-miej 19m lvl na druidzie
-
mow ze 20kk to nie majątek
Przeciez 20kk to raptem 575tc, 80zl to tak dużo?
@Wyklutek nie wiem ile będę grał. Moze i mi nie szkoda wladowac kilkadziesiąt złotych w mlvl na noobie z małym lvlem ale nie stać mnie na trzymanie pacca za prawie 5 stówek rocznie jak mam pograć np teraz w lipcu miesiac, potem na jesień itd. Mam poważniejsze wydatki na głowie niestety.
kup sobie lepiej jakieś wyskilowanego chara na markecie, za 250tc kupisz już coś z 80mlv na małym lvlu
Dwa, że szkoda kasy na coś z czego nie korzystam a 5% wynikające z loyalki niewiele zmieni.
Ceny pacc bezpośrednio na tibia.com są niższe
Komentarz usunięty przez autora