Aktywne Wpisy
szzzzzz +301
Mięso z kurczaka surowe: bleh
Mięso z kurczaka ugotowane z rosołu: bleh
Jakiekolwiek mięso: bleh
Tuńczyk czy inna ryba: bleh
Jajko specjalnie ugotowane i rozdrobnione: bleh
Jakieś #!$%@? zaschnięte resztki jajecznicy i okruszki chleba z rana: ABSOLUTNY PRZYSMAK, POKARM BOGÓW, CO ZA AMBROZJA, CAŁY TALERZ WYLIŻĘ, NAJLEPSZY POSIŁEK MOJEGO ŻYCIA
#koty #alboialba #zwierzaczki #bekazkota #beka
Mięso z kurczaka ugotowane z rosołu: bleh
Jakiekolwiek mięso: bleh
Tuńczyk czy inna ryba: bleh
Jajko specjalnie ugotowane i rozdrobnione: bleh
Jakieś #!$%@? zaschnięte resztki jajecznicy i okruszki chleba z rana: ABSOLUTNY PRZYSMAK, POKARM BOGÓW, CO ZA AMBROZJA, CAŁY TALERZ WYLIŻĘ, NAJLEPSZY POSIŁEK MOJEGO ŻYCIA
#koty #alboialba #zwierzaczki #bekazkota #beka
qew12 +26
Byłem w sklepie agd, patrzyłem na telefony. Te tanie raczej wszystkie podobne, wraz z ceną zwiększa się jednak jakość. S23 ultra widziałem i to robi mega filmy, zbliżenia, można przełączać kamerę w trakcie filmu.
Nawet rozmawiałem ze sprzedawcą, nie bałem się mówić, ale gadał raczej proste rzeczy. Aż dziwne że taki drogi telefon mi pokazał, ja jak bezdomny wyglądam.
Tera się zastanawiam co zrobić, czy kupić pixela 7a? Rodzice nawet mnie zachęcają
Nawet rozmawiałem ze sprzedawcą, nie bałem się mówić, ale gadał raczej proste rzeczy. Aż dziwne że taki drogi telefon mi pokazał, ja jak bezdomny wyglądam.
Tera się zastanawiam co zrobić, czy kupić pixela 7a? Rodzice nawet mnie zachęcają
Jaki telefon kupić
- ~Pixel 7a 21.5% (176)
- Coś taniego do tysiąca 19.1% (156)
- Żebrać o Galaxy S23 Ultra 35.9% (293)
- QewOski rodzice mu dają kasę na telefon 23.5% (192)
#heheszki #lgbt #neuropa #4konserwy