Aktywne Wpisy
BezDobry +272
- będzie można montować zużyte wiatraki,
- oczywiście pod domami,
- no i w obszarach chronionych,
- a jak ktoś wymarzy sobie montaż na terenach rolnych to można je błyskawicznie zamienić w tereny inwestycyjne,
- no i Simensa się uratuje,
- ale przynajmniej odblokowali na ten cel kredyty z KPO.....
Ale Seba pa jaki śmieszny ten Hołownia i jak orze pisowców
#bekazlibka #bekazlewactwa #ekologia #wiatraki #takaprawda #bekazpodludzi #polityka
- oczywiście pod domami,
- no i w obszarach chronionych,
- a jak ktoś wymarzy sobie montaż na terenach rolnych to można je błyskawicznie zamienić w tereny inwestycyjne,
- no i Simensa się uratuje,
- ale przynajmniej odblokowali na ten cel kredyty z KPO.....
Ale Seba pa jaki śmieszny ten Hołownia i jak orze pisowców
#bekazlibka #bekazlewactwa #ekologia #wiatraki #takaprawda #bekazpodludzi #polityka
agiller +261
Mam nadzieję że jeśli znów ktoś napisze "Zimo #!$%@?" to ta szczotka magicznie teleportuje mu się do tyłka.
#bekaztransa #zima #oswiadczenie #pracbaza #heheszki
#bekaztransa #zima #oswiadczenie #pracbaza #heheszki
Znalazłem jakieś dokumenty w pdf do serii legion i tam jest coś takiego (obrazek):
Czyli dobrze rozumiem, że mam jeszcze slot na M.2 2280 (lub 2,5 cala)?
A te cyferki 2280 i 2242 co oznaczają? Rozmiar?
#laptopy
@izkYT: zależy jaka bateria, jak ta większa, to już miejsca na 2.5" nie ma, i zostaje tylko opcja NVME 2280.
@izkYT: długość dysku. Drugi slot ma chyba tylko możliwość montażu tylko 2280, bo nie ma dziury na krótszy, trzeba by dokładać adapter.
rozszerzając to co powiedział kolega @wypokowy_expert to w miejscu dysku 2242 można zamontować dysk 2280 pod warunkiem że beðzie miał kości pamięci jedynie z jednej strony, po od spodu jest gniazdo które
@brasi24: hitowy r4600h rtx2060 z euro czy xkomu miał 80Wh