Wpis z mikrobloga

Panowie, to ma być te Top 1. Lig Premier Lyg tak, hehe? Ale Pszemek, nie obrażaj siem od razu.. Znaczy siem, ja powiem tak... Po jednej stronie barykady mamy Czelsi, oni majom wielkiej klasy zawodnikuw kauft im Dojczland tak, to jest Anita Werner i Kaj Hawerc, tak, to jest też top defensiver Antonio Rydiger, tak? To som waleczne młode chłopaki, oni majom ten antizipiren, majom ten tajming, majom ten blitzkrieg w ataku. Ich prowadzi młoda gwiazda niemieckiej myśli trenerskiej Tomas Tychel, tak? Natomiast co majom po drugiej stronie boiska w Menczester Syty? Majom tu Gyndogana i De Bryjne, tak? Owoce niemieckiego systemu szkolenia młodzierzy Hitlerjugend, tak? Ale panowie, ale... Zibi, daj mi skończyć. Jak ja to muwie, nie rzucaj pereł miendzy wieprze, tak? Bo kto jest ich trenerem? Ten Głardiola cały, co mu Messi raz wygrał Lige Mistrzuw, tak? Fusbal jest w Hiszpani na poziomie jakim jest... Ale proszem, nie pszerywaj Romku... Jak mawiał majn frojnde Matijas Bör: tszeba mieć tu, o tu, tak? Głardiola tego nie ma, tak? No właśnie panowie, jakby tam wpuścić predestynowanych do gry na top poziomie chłopakuw z Szalke Gelzenkyrszyn to ajn, cwaj, draj i mamy... Ale co, rze w drugiej lidze? Romek, ja to muwie z głowy, a ty patrzysz tylko w ten twuj telefon.

#mecz #kanalbekowy #ligamistrzow
Pobierz m.....e - Panowie, to ma być te Top 1. Lig Premier Lyg tak, hehe? Ale Pszemek, nie ob...
źródło: comment_1622311058AiDHk9Hx0zv1sbjGlm61yh.jpg
  • 6
@mienskoduszone:

Ale Tomeczku, ja ci powiem tako jedno rzecz... Jako starszy kolega to ja ci dobrze eee radzę, żebyś przypomniał sobie, że prawdziwą szkołą taktyki i defenzywy jest jaki kraj? Italia, brawo Romku. To we Włoszech do perfekcji żeśmy eee opracowali standardy krycia strefą, to w Serie A grali najlepsi zawodnicy jak na przykład kto? Jak ja, zgadza się panie Romanie. I dlatego ja ci kolego życzę, żebyś ty się tak
Pobierz a.....1 - @mienskoduszone: 

Ale Tomeczku, ja ci powiem tako jedno rzecz... Jako st...
źródło: comment_1622311243kEjOSj25ViQJdXxeKaoTDa.jpg
@mienskoduszone @aut91 Panowie ja powiem dwa słowa. Timo Werner. Ten chłopak ma charakter, ten chłopak ma mental, ma szybkość. On dziś ma wielką szansę zostać bohaterem, być niemieckim Robertem Lewandowskim. Thomas Tuchel wie jak do niego przemówić, bo też mówi po niemiecku. Dziś Londyn będzie niebieski. I tylko jedna rzecz mnie martwi... że idol Kyliana Embape, Kamil Grosicki, jest poza kadrą..
Pobierz Momento83 - @mienskoduszone @aut91 Panowie ja powiem dwa słowa. Timo Werner. Ten chło...
źródło: comment_1622312843YmwWy4HixfuQhJywLigFGw.jpg