Aktywne Wpisy
xfre +69
Szukam asystentki dyrektora*
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam duże libido. Sporo starszy partner ma problemy ze spadkiem libido i wzwodem (Ja 27, on 44). Problemem jest również czas wolny. Lubię wspinać się po górach, aktywnie spędzać weekendy. On woli pić piwo przed telewizorem. Podczas ostatniego urlopy cały czas siedział w domu i nie miał ochoty na wyjście. Ma lekką pracę, lecz ciągle coś go boli, coś mu strzyka. #zwiazki #zalesie
──────
Mam duże libido. Sporo starszy partner ma problemy ze spadkiem libido i wzwodem (Ja 27, on 44). Problemem jest również czas wolny. Lubię wspinać się po górach, aktywnie spędzać weekendy. On woli pić piwo przed telewizorem. Podczas ostatniego urlopy cały czas siedział w domu i nie miał ochoty na wyjście. Ma lekką pracę, lecz ciągle coś go boli, coś mu strzyka. #zwiazki #zalesie
──────
Zanim udzielę odpowiedzi, chciałbym usłyszeć opinie użytkowników na pytanie - dlaczego na rządzenie Rosją wybrano właśnie taki system polityczny - bez demokratycznych wyborów, a z faktycznie zabronionym normalnym życiem politycznym, np. swobodnym organizowaniem się partii?
Uwaga! Będę usuwał wszystkie bezsensowne odpowiedzi typu - mentalność narodowa, inwazja Mongołów i tym podobne.
Poza tym zapraszam do dyskusji. Wszystko ma swoje racjonalne wytłumaczenie, zwłaszcza w tak prozaicznej sferze jak system rządowy.
W 1989 roku, 60 letni Polak / Węgier / Czech / Rumun pamiętał jeszcze ze swojej młodości czasy sprzed komunizmu. Rosjanin pamiętający czasy sprzed rewolucji musiałby mieć w tym roku ponad 80 lat.
Ci którzy objęli władzę w Rosji po rozpadzie ZSRR rządzili ludźmi, którzy nie znali innego życia niż te z czasów socjalistycznych.
Ja nie znam co rożni. Że imperium brytyjskie musiało rywalizować z innymi imperiami?
Proszę, kontynuuj swój kierunek wyjaśnienia.
Papież przecież władzy swej nie przekazuje synowi, a jego władza jest absolutna.
Wiesz co rożni te imperia. Widzialna granica między twórcami
@mobutu2: Nie wiem, nie znam historii tak dobrze. Ale jak widzisz znam dobrze swoich rodaków.
Tak naprawdę pisałem wcześniej o tym nowoczesnym wynalazku polskiej historiografii, który spowodował, że zwykły Polak nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie, bo jak zawsze Polacy byli zbyt gorliwi i trochę przesadzili z tą swoją wersją historii.
Moim zdaniem rządzący Rosją uznali, że praca u podstaw nad świadomością obywatelską nie ma sensu, skoro mogą rządzić w ten sam sposób tylko przy innych metodach. Nowe nałożyło się na stare, jak to zresztą zazwyczaj w historii bywa.
Oczywiście po 30 latach należy założyć, że Rosjanie nie mają
Ok. To wyjaśnia, dlaczego w 1993 roku w Rosji przeprowadzono prywatyzację. Kiedy nikt nie rozumiał jak działa gospodarka kapitalistyczna i jakie są realne ceny rzeczy. To było po prostu zrozumiałe masowe oszustwo i kradzież. Ok, zgadzam.
Ale ku 1998 roku wszyscy już nauczyli się jak żyć w nowych okolicznościach.
Nie róbcie z siebie parodii, mirku.
Proszę kontynuować was swoje rozważania o tym charakterze Moskwy jako stolicy metropolii i jednocześnie stolicy różnych kolonii tej metropolii. Myślę, że jest pan na dobrej drodze.
Rosjanie, tak jak każdy inny naród funkcjonuje w warunkach nie przez siebie wybranych, a bezpośrednio przez siebie zastanych i tych przeniesionych z przeszłości. W dzisiejszych czasach na to wszystko nakłada się jeszcze postępująca
A te garaże drobnomieszczańskie. Ludzie po prostu zapomnieli o swojej naturze turańską.
A sto lat temu Polska nie istniała. W tym wszystkim nie były powinny zmiany mentalności, ale realne przyczyny.
Istnieją różnice w charakterach narodów, ale te charaktery zmieniają się znacznie wolniej niż zmiany polityczne. Tak więc będziecie mieli rację nie więcej niż w połowie przypadków, co nie jest lepszą metodą niż
Pozwolę sobie podsumować pana wersję w ten sposób: despotyczne rządy są potrzebne, aby stłumić demokratyczne intencje i nacjonalizm innych narodów w Rosji. W przeciwnym razie dochodzi ona do rozpadu.
do wszyskich: Dzięki wszystkim za dyskusję. Wpisy nie żyją na Wykopie dłużej niż jeden dzień. Zrobię kontynuację później, z podaniem wszystkich wersii i mojej własnej opinii, dzięki.